آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
4بازدید

8 استان امروز و فردا بارانی هستند

کارشناس سازمان هواشناسی از بارش پراکنده باران در 8 استان طی امروز و فردا خبر داد.

به گزارش میزان، محمد اصغری گفت: در حال حاضر شرایط برای انتقال رطوبت به استان‌های مرتبط با کوه‌های زاگرس جنوبی از جمله  فارس، بوشهر، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد آماده است و برای ساعات عصر امروز در این استان‌ها وقوع رعد و برق، رگبار و بارندگی پیش بینی می‌شود.

وی گفت: در سواحل استان هرمزگان ارتفاع امواج بین ۶۰ تا ۷۰ سانتی متر می‌رسد و در ارتفاعات چهارمحال و بختیاری مثل کوهرنگ شرایط برای بارندگی فراهم است.

کارشناس هواشناسی درباره شرایط آب و هوایی جنوب غرب کشور افزود: مردم خوزستان همچنان با آب و هوای شرجی مواجه هستند، اما در ارتفاعات شرقی این استان احتمال بارندگی وجود دارد.

وی تصریح کرد: تداوم خنکی هوا در کرمانشاه، کردستان و استان‌های شرقی کشور مثل خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی پیش بینی می‌شود.

اصغری ادامه داد: برای استان گیلان بارندگی پیش بینی می‌کنیم که البته تا پایان هفته جاری شرایط اب و هوایی در این استان آرام و پایدار خواهد بود.

وی افزود: آسمان مازندران نیمه ابری است و برای فردا احتمال بارندگی وجود دارد.

کارشناس هواشناسی با اشاره به وزش باد در مناطق جنوبی کشور گفت: برای زابل، زهک و هیرمند وزش باد همراه با خیزش گرد و خاک پیش بینی می‌شود.

اصغری افزود: آب‌های دریای عمان برای امروز و روز‌های آینده مواج و متلاطم خواهد بود.

وی درباره شرایط آب و هوایی پایتخت گفت: تهران در چند روز آینده آسمانی صاف خواهد داشت و دمای امروز در گرمترین ساعات به ۲۹ درجه می‌رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.