آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
2بازدید
۱

رئیس پلیس‌راه مازندران خبر داد

ترافیک نیمه‌سنگین همراه با بارش باران در مازندران

رئیس پلیس‌راه مازندران گفت: آمد و شد خودروها در محورهای مازندران به‌صورت پرحجم و برخی مقاطع به‌صورت نیمه‌سنگین است.

رئیس پلیس‌راه مازندران گفت: آمد و شد خودروها در محورهای مازندران به‌صورت پرحجم و برخی مقاطع به‌صورت نیمه‌سنگین است.

علی‌رضا قدمی امروز درباره آخرین وضعیت محورهای مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس در ساری، اظهار کرد: در حال حاضر آمد و شد خودروها در محدوده گزنک به‌صورت نیمه‌سنگین و محدوده چلاو محور هراز به‌صورت پرحجم و روان است.

وی ادامه داد: تردد تمامی خودروها در محور کندوان به سمت شمال به‌صورت پرحجم و روان و در محدوده پل زنگوله مقطعی نیمه‌سنگین و روان است.

رئیس پلیس‌راه مازندران اضافه کرد: آمد و شد خودروها در محور سوادکوه پرحجم و روان‌ و محدوده زیراب این محور به‌صورت نیمه‌سنگین است.

این مسؤول بیان کرد: همچنین از لحاظ جوی نیز به‌صورت مقطعی شاهد بارش باران در محورهای مازندران هستیم که لازم است رانندگان با رعایت سرعت مطمئنه و فاصله طولی تردد کنند تا با مشکلی مواجه نشوند.

قدمی با بیان اینکه مسؤولان دسته‌جات به‌ویژه شب‌ها وارد مسیرهای اصلی راه‌های مازندران نشوند، اظهار کرد: همچنین مسؤولان دسته‌جات هنگام تردد از محورها با پاسگاه‌ هماهنگ بوده و مجهز به تابلوهای ایست و روشنایی باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۷/۰۶ ۲۲:۵۲

عزاداران شلوارک پوش التماس دعاداریم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.