سرمربی مستعفی استقلال به تهران برگشت
منصوریان،مربی نوجوانان سنپائولیآلمان شد؟
منصوریان که رابطه حسنه ای با مدیران باشگاه سابقش دارد، اگر در ایران پیشنهاد چشمگیری نداشته باشد، دوباره به آلمان خواهد رفت و به گفته نزدیکانش در کنار گذراندن دوره های مربیگری پیشرفته، در تیم نوجوانان سن پائولی فعالیت می کند
سرمربی مستعفی باشگاه استقلال که بعد از کناررفتن از سرمربیگری آبی ها به آلمان سفر کرده بود، صحبت هایی به باشگاه قدیمی اش در سرزمین ژرمن ها داشت.

به گزارش تابناک ورزشی، اطرافیان علیرضامنصوریان که دیشب از آلمان به تهران برگشته است، می گویند وی برای مدتی به مربیگری در تیم نوجوانان سن پائولی خواهد پرداخت.
منصوریان که رابطه حسنه ای با مدیران باشگاه سابقش دارد، اگر در ایران پیشنهاد چشمگیری نداشته باشد، دوباره به آلمان خواهد رفت و به گفته نزدیکانش در کنار گذراندن دوره های مربیگری پیشرفته، در تیم نوجوانان سن پائولی فعالیت می کند.
منصوریان طی دوهفته اخیر هیچ ارتباطی با باشگاه استقلال نداشته و بعد از آمدن وینفرید شفر آلمانی هیچ اظهارنظری انجام نداده است. مدیرعامل استقلال مدعی شده که منصوریان طلبش از استقلال را بخشیده و هیچ مبلغی بابت قطع همکاری نخواسته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
نمی تونی جوک بگی نگو.
خدا به تیمشون رحم کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگر رفتی آلمان یک پیتزا فروشی هم آنجا بزن...
کار بسیار خوبی میکنه
امیدوارم اونجا با درجات مربیگری پیشرفته بتونه پیش مربی های بزرگی باشه و بتونه تجربه خوبی کسب کنه
نمیشه باور کرد همچین مربی در این سطح پائین بره آلمان و آلمانی ها پولشون را بدهند برود به خارج کشور!!!!!!!!!!!!!!مگر اینکه زدوبندی در کار باشد تا به ازای یک دلاری که آلمان میدهد دو دلار جای دیگر بگیرد با توجه به نزدیکی این منصوریان خان با معاون اول!!!!!!!!!!!!
یارو را تو ده راه نمی دادن ؛ رفت شهرک ساخت!
حیف شد رفت، یار دوازدهم پرسپولیس بود!
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.