آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
1بازدید

حیدرالعبادی: به ترکیه و ایران می روم

حیدرالعبادی نخست وزیر عراق روز سه شنبه در نشست مطبوعاتی هفتگی خود با اشاره به سفر منطقه ای خود و نیز برنامه سفرش به ترکیه و ایران گفت: این سفرها در چارچوب تشریح دیدگاه های بغداد صورت می گیرد.

به گزارش ایرنا، وی دیروز (دوشنبه) به کشورهای عربستان، مصر و اردن سفر کرده بود.
نخست وزیر عراق در مورد تحولات اخیر در شمال این کشور و استقرار مجدد ارتش فدرال در نقاط موضوع ماده 140 قانون اساسی مورد اختلاف میان اربیل و بغداد، گفت که نیروهای پیشمرگه در این پیشروی ها با ارتش همکاری کردند و به درخواست های ایجاد درگیری و تشدید تنش نه گفتند.
 
وی همچنین درخصوص سفر اخیرش به عربستان نیز گفت که دو ملت عراق و عربستان باید فواید این نزدیکی روابط را ببینند.
 
حیدرالعبادی گفت: در سفر به ترکیه، سهم آبی عراق و نیز موضوع گذرگاه های مرزی مشترک میان دو کشور مورد بحث و گفت وگو قرار خواهد گرفت.
 
وی افزود، ترکیه موضعی روشن در مورد همه پرسی غیر قانونی در شمال عراق دارد و آن چیزی جز رد مطلق آن نیست.
 
العبادی همچنین به برنامه دولت خود در خصوص کاهش بودجه جاری دولت و نیز واردات غیر نفتی اشاره کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۸/۰۲ ۲۳:۵۳

خیلی هم مهم نیست که بیاید یا نیاید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.