آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

«نهنگ آبی» به جلسه هیات دولت راه‎یافت

وزیر آموزش و پرورش گفت: هنوز میزان شیوع بازی اینترنتی نهنگ آبی در ایران و آثار مخربش به اثبات نرسیده است. درباره اینکه آیا لازم است نگرانی از آن را وارد حوزه آموزش و پرورش کنیم یا خیر، منتظر گزارش وزارت ارتباطات هستیم.

 وزیر آموزش و پرورش گفت: هنوز میزان شیوع بازی اینترنتی نهنگ آبی در ایران و آثار مخربش به اثبات نرسیده است. درباره اینکه آیا لازم است نگرانی از آن را وارد حوزه آموزش و پرورش کنیم یا خیر، منتظر گزارش وزارت ارتباطات هستیم.

به گزارش خبرآنلاین، سیدمحمد بطحایی در واکنش به اینکه وزارت آموزش و پرورش انگلیس به خانواده دانش آموزان درباره «بازی اینترنتی چالش نهنگ آبی» هشدار داده است و در پاسخ به اینکه آیا وزارت آموزش و پرورش ایران نیز چنین هشداری را لازم می‎داند یا نه؟ گفت: آقای آذری جهرمی وزیر ارتباطات در جلسه هیأت دولت روز چهارشنبه 3 آبان گزارشی از اپلیکیشن نهنگ آبی ارائه کرد. هنوز میزان شیوع این اپلیکیشن در ایران و آثار مخربش به اثبات نرسیده است. درباره اینکه آیا لازم است نگرانی از آن را وارد حوزه آموزش و پرورش کنیم یا خیر، منتظر گزارش وزارت ارتباطات هستیم. وزیر آموزش و پرورش درباره احساس خطر این وزارتخانه نسبت به بازی اینترنتی چالش نهنگ آبی، گفت: نه فقط برای بازی نهنگ آبی، بلکه فضای مجازی یک تهدید جدی برای حوزه نوجوانان و جوانان است. آموزش و پرورش نیز در کنار سایر دستگاه ها به ویژه شورای عالی فضای مجازی به جد مشغول پیگیری و بررسی این موضوع است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.