آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
816بازدید
۰

دورخيز براي فشار حقوقي بين‌المللي بر ايران در ماه نوامبر

«ماکسيم برنير»، وزير خارجه كانادا، اعلام كرده که آنان به انجام اين کار مصرند و حتي اگر در جلسه آتي مجمع عمومي، رأي کافي را به دست نياورند، به انجام اين پروژه ادامه خواهند داد...هم‌زمان آرژانتين نيز در ادامه ادعاهاي غيرحقوقي خود درباره انفجار آميا، اين پرونده را در ماه آتي در مجمع عمومي پليس بين‌الملل (اينترپل) به رأي خواهد گذاشت.

دورخيز براي فشار حقوقي بين‌المللي بر ايران در ماه نوامبر
كانادا و آرژانتين در نظر دارند در ماه آينده ميلادي (نوامبر) با اعمال فشار در دو مجمع جهاني، فشارهاي حقوقي وارد آورند.

به گزارش خبرنگار «تابناك»، كانادا در صدد است اين بار با تصويب قطعنامه‌اي در مجمع عمومي سازمان ملل متحد، جمهوري اسلامي ايران را به نقض حقوق بشر متهم كند.

«ماکسيم برنير»، وزير خارجه كانادا، اعلام كرده که آنان به انجام اين کار مصرند و حتي اگر در جلسه آتي مجمع عمومي، رأي کافي را به دست نياورند، به انجام اين پروژه ادامه خواهند داد.
از همين رو، با توجه به وضعيت موجود و صف‌بندي كشورهاي وزارت خارجه، بايد با استفاده از ديپلمات‌ها و رايزني با كشورهاي گوناگون از به نتيجه رسيدن اكثريت آرا و تصويب اين قطعنامه عليه كشورمان جلوگيري كند.

اين گزارش همچنين مي‌افزايد: هم‌زمان آرژانتين نيز در ادامه ادعاهاي غيرحقوقي خود درباره موضوع انفجار آميا، اين پرونده را در ماه آتي در مجمع عمومي پليس بين‌الملل (اينترپل) به رأي خواهد گذاشت.

هرچند در ماه نوامبر، پرونده ديگري هم عليه منافع ملي کشورمان در مجامع و سازمان‌هاي بين‌المللي‌ در راستاي نقض حقوق بشر و تروريسم در مسير نهايي شدن قرار دارد، با تدابير اصولي و خروج از شعار و پيگيري اصولي منطقي و حقوقي، مي‌توان از ايجاد يک هجمه بين‌المللي‌ عليه منافع ملي کشورمان جلوگيري كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.