آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

سارق ٤٠ فقره‌ای دستگیر شد

فرمانده انتظامی گرگان از دستگیری سارق سابقه‌دار و اعتراف وی به ٤٠ فقره انواع سرقت خبر داد. 
 
به گزارش شرق، سرهنگ «رضا عسکری» با اعلام این خبر گفت: در پی افزایش سرقت گوشی تلفن همراه و نارضایتی تعدادی از شهروندان در مراجعه به پلیس مبنی بر سرقت گوشی تلفن همراه، مراتب برای شناسایی و دستگیری عوامل سرقت به صورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس آگاهی قرار گرفت. 
 
وی گفت: پس از دو هفته کار اطلاعاتی و پلیسی مأموران موفق شدند یکی از سارقان حرفه‌ای و سابقه‌دار که دارای سوابق متعدد سرقت بود را شناسایی و دستگیر کنند. 
 
این مقام انتظامی همچنین گفت: متهم برای انجام تحقیقات به پلیس آگاهی منتقل شد و در تحقیقات تخصصی به‌عمل‌آمده به ٤٠ فقره انواع سرقت از قبیل سرقت گوشی تلفن همراه و ضبط صوت خودرو، تبلت و دیگر اقلام سرقتی اعتراف کرد. 
 
سرهنگ عسگری همچنین گفت: با هماهنگی مراجع قضائی در بازرسی از منزل متهم بیش از ٥٠ دستگاه گوشی تلفن همراه، ضبط صوت و دیگر اقلام سرقتی کشف شد و درهمین‌راستا پرونده تشکیل و متهم برای انجام مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.