آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

اعزام نیروهای امدادی به قصرشیرین‌

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه پس از وقوع زلزله ساعت ۲۱ امشب اوضاع در استان کرمانشاه آرام است.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه گفت: خوشبختانه پس از وقوع زلزله ساعت ۲۱ امشب اوضاع در استان کرمانشاه آرام است.

رضا محمودیان در گفت‌وگو با تسنیم در کرمانشاه، اظهار داشت: اوضاع در استان کرمانشاه آرام است و مردم خونسردی خود را حفظ کنند.

مدیرکل مدیریت بحران استان کرمانشاه بیان کرد: مرکز زلزله در شهرستانهای ثلاث باباجانی و قصرشیرین گزارش شده است.

محمودیان بزرگی زلزله در قصرشیرین و ازگله را هفت و سه دهم ریشتر اعلام کرد و افزود: تعدادی از مردم در قصرشیرین مجروح شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه از تعداد مجروحان یا کشته‌های احتمالی آماری در دست نیست، بیان کرد: نیروهای امدادی و مدیریت بحران در حال اعزام به منطقه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.