آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
6بازدید

سومین نشست سران سه قوه آغاز شد

سومین نشست سران سه قوه مقننه، مجریه و قضاییه در دولت دوازدهم، به میزبانی رییس جمهوری در نهاد ریاست جمهوری آغاز شد.

سومین نشست سران سه قوه مقننه، مجریه و قضاییه در دولت دوازدهم، به میزبانی رییس جمهوری در نهاد ریاست جمهوری آغاز شد.

 

سومین نشست سران سه قوه آغاز شد

به گزارش ایرنا، سران قوای سه گانه قرار است درباره مهم ترین مسائل کشور و تحولات منطقه ای و بین المللی گفت وگو کنند.

در این نشست که سومین نشست سران سه قوه در دولت دوزادهم است، حسن روحانی، علی لاریجانی و آیت الله آملی لاریجانی درباره مهمترین مسائل روز کشور و تحولات منطقه ای و بین المللی بحث و تبادل نظر خواهند کرد.

در آخرین نشست سران سه قوه که بیستم آبان ماه و به میزبانی رئیس قوه قضائیه برگزار شد مشکلات سپرده گذاران موسسات مالی غیرمجاز مورد بررسی قرار گرفت.

سران سه قوه در اولین نشست خود در دولت دوازدهم که هشت آبان ماه و به میزبانی رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد تصمیم گرفتند این نشستها در فاصله زمانی کوتاه‌تری برگزار شود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.