آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
5بازدید

وقوع زلزله ۶ ریشتری در ساحل «پاپوا گینه نو»

صبح امروز زمین‌لرزه‌ای به قدرت ۶ ریشتر منطقه ساحلی پاپوا گینه نو را لرزاند اما بنابر گزارش رسانه‌های محلی تاکنون هشداری در مورد احتمال وقوع سونامی در این منطقه اعلام نشده است.

به گزارش ایسنا، صبح امروز (جمعه) منطقه‌ای ساحلی در پاپوا گینه نو حدود ۵۹ کیلومتری شمال غرب شهر "فینشهافن" ۶ ریشتر لرزید. مرکز زمین‌شناسی آمریکا اعلام کرد که کانون این زلزله در عمق ۵۲.۷ کیلومتری زمین بوده است.

این مرکز همچنین اعلام کرده که به دلیل پراکندگی جمعیت در منطقه روستایی اطراف محل وقوع زمین لرزه، احتمالا خساراتِ این زلزله اندک بوده است.

با این حال به دلیل وقوع چندین زلزله‌ اخیر که در فواصل زمانی کوتاه در این ناحیه رخ داده، بیم آن می‌رود که حوادث و خطرات ثانویه از جمله رانش زمین این منطقه را تهدید کند.

به گزارش شینهوا، تاکنون هشدار سونامی در پی این زمین لرزه منتشر نشده اما کارشناسان در حال بررسی دقیق شرایط پس از زلزله هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ل.ج۱۳۹۶/۰۹/۱۰ ۱۲:۳۳

تابناك بهتر نيست به جاي گينه نو يك خبري از زلزله ٦ ريشتري كرمان بگذاري؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.