آخرین خبرعکس: جلسه هیئت عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام
4بازدید
۰

هدايتي: انتخابات جديد سعيدلو به نفع ورزش ايران است

هدايتي در مورد پاداش 5 هزار دلاري به بازيكنان عنوان كرد: پاداش 10 هزار دلاري به دليل كسب مقام خوب، در نيم ‌فصل اول ليگ برتر بود كه 5 هزار دلار آن را در امارات به بازيكنان داديم و نيمي ديگر را قبل از ديدار با استقلال اهواز پرداخت كرديم.

مالك باشگاه استيل‌آذين گفت: با بازگشت كريمي و آمادگي نيكبخت به صدر جدول ليگ برتر صعود خواهيم كرد.

حسين هدايتي در گفت‌وگو با فارس، در خصوص ديدار مقابل استقلال اهواز اظهار داشت: بازي خوبي به نمايش گذاشتيم، اما 40 درصد تيم‌مان مانند كريمي، نيكبخت، عشوري‌زاد و نوروزي كه مصدوم بودند را در اختيار نداشتيم و متأسفانه با يك گل غافلگيرانه نتيجه بازي را به حريف واگذار كرديم.

وي ادامه داد: از هواداران استيل‌آذين عذرخواهي مي‌كنم و از آنها مي‌خواهم تيم خودشان را مانند قبل حمايت كنند.

هدايتي‌ خاطرنشان كرد: با بازگشت كريمي به تركيب تيم و آمادگي نيكبخت مي‌توانيم به صدر جدول ليگ برتر برسيم چون هدف ما بزرگ‌تر از اين‌ است و با يك شكست نااميد نمي‌شويم.

مالك باشگاه استيل‌آذين در مورد ورزشگاه امام رضا(ع) گفت: تيم‌هاي پايه‌اي ما كار خود را در اين ورزشكار آغاز كرده‌اند و در حال تمرين كردن هستند.

هدايتي در مورد پاداش 5 هزار دلاري به بازيكنان عنوان كرد: پاداش 10 هزار دلاري به دليل كسب مقام خوب، در نيم ‌فصل اول ليگ برتر بود كه 5 هزار دلار آن را در امارات به بازيكنان داديم و نيمي ديگر را قبل از ديدار با استقلال اهواز پرداخت كرديم.

وي درباره انتخاب‌هاي جديد علي سعيدلو در ورزش ايران گفت: سابقه كار كردن با سعيدلو را دارم و مي‌دانم براي رسيدن به هدفش به خاطر مردم هميشه بهترين تصميم را مي‌گيرد. او با هيچ فردي شوخي ندارد و جديت اولين اولويت كاري وي است.

مالك باشگاه استيل‌آذين يادآور شد: انتخابات جديد سعيدلو در ورزش، به نفع ورزش ايران است، اما متأسفانه بعضي اوقات با واكنش‌هاي عجيبي روبرو مي‌شود و اين كار خوبي نيست. بايد هميشه دوست داشته باشيم كه افراد جديد و تحصيل كرده به ورزش ما خدمت كنند.

هدايتي گفت: در صحبت‌هاي چند مدت اخير سعيدلو شنيده‌ام كه او تأكيد زيادي دارد همه براي ورزش وقت بگذارند و به فكر خدمت به مردم باشند و اين آينده درخشان ورزش ايران است.

وي اضافه كرد: با اين صحبت‌ها دنبال پست و مقام نيستم و با توجه به شناختي كه از سعيدلو دارم حقايق را مي‌گويم. رئيس سازمان تربيت بدني با برنامه‌اي كه دارد مي‌تواند ورزش ايران را دگرگون كند و ما نيز به عنوان يك تيم خصوصي تا جايي كه امكان داشته باشد از آن حمايت خواهيم كرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.