آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
10بازدید

ممنوعیت استقبال از حجاج در فرودگاه شيراز

حجاج فارس با اتوبوس از فرودگاه به شهرستان‌ها و محل زندگي خود منتقل مي‌شوند و وابستگان مي‌توانند در محل‌هايي كه فرمانداري‌ها تعيين كرده‌اند از حجاج خود استقبال كنند.

به منظور جلوگيري از سرايت هرگونه بيماري بويژه آنفلوانزاي خوكي، استقبال از حجاج در فرودگاه شيراز ممنوع شد.

به گزارش ايلنا، اين تصميم بر اساس مصوبه شوراي هماهنگي مديريت بحران استان فارس اتخاذ و براي اجرا ابلاغ شد.

صمد رجا جانشين استاندار در شوراي هماهنگي مديريت بحران فارس در اين باره گفت: بر اساس اين مصوبه از ورود استقبال‌كنندگان به محوطه فرودگاه شيراز جلوگيري خواهد شد.

رجا افزود: هنگام بازگشت حجاج، حاجيان مشكوك به آنفلوآنزاي نوع آ قبل از هرگونه تماس با افراد، معاينه و به مراكز درماني منتقل مي‌شوند.

وي در باره چگونگي استقبال از حجاج گفت: حجاج فارس با اتوبوس از فرودگاه به شهرستان‌ها و محل زندگي خود منتقل مي‌شوند و وابستگان مي‌توانند در محل‌هايي كه فرمانداري‌ها تعيين كرده‌اند از حجاج خود استقبال كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.