آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

بکن باوئر: روبینیو به درد سیرک می‏خورد

انگلیس در مرحله مقدماتی فوق العاده بود. برزیل؟ نه، فکر نمی کنم. آنها یک مهاجم دارند (لوئیس فابیانو) و پشت سر او کاکا قرار دارد و بعد شما روبینیو را می بینید. او برای تیم بازی نمی کند. او می تواند در سیرک بازی کند.

در حالی که تنها دو روز به مراسم قرعه کشی جام جهانی باقیمانده، فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان، در اظهار نظری جنجالی، روبینیو، بازیکن تیم ملی برزیل و باشگاه منچستر سیتی را مورد حمله قرار داد.

به گزارش گل؛ بکن باوئر پیش از این گفته بود که شاگردان فابیو کاپلو در مرحله مقدماتی جام جهانی موفق تر از برزیل عمل کردند.

Daily Express از قول مرد آلمانی نقل کرده است که: "انگلیس در مرحله مقدماتی فوق العاده بود. برزیل؟ نه، فکر نمی کنم. آنها یک مهاجم دارند (لوئیس فابیانو) و پشت سر او کاکا قرار دارد و بعد شما روبینیو را می بینید. او برای تیم بازی نمی کند. او می تواند در سیرک بازی کند."

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.