آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

توضیحات زنگنه درمورد گران شدن سوخت

وزیر نفت در خصوص موضوع قیمت نفت و گازوئیل گفت: ابهاماتی درباره سخنان رئیس جمهوری در زمینه نحوه افزایش قیمت بنزین و گازوئیل مطرح شد، در واقع نظر رئیس جمهوری این است که مجموع قیمت این 2 فرآورده از نصف قیمت جهانی آنها بعد از افزایش بیشتر نخواهد شد.

وزیر نفت در خصوص موضوع قیمت نفت و گازوئیل گفت: ابهاماتی درباره سخنان رئیس جمهوری در زمینه نحوه افزایش قیمت بنزین و گازوئیل مطرح شد، در واقع نظر رئیس جمهوری این است که مجموع قیمت این 2 فرآورده از نصف قیمت جهانی آنها بعد از افزایش بیشتر نخواهد شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت؛ بیژن نامدار زنگنه اظهار کرد: اگر قیمت بنزین یک هزار تومان و گازوئیل 300 تومان محاسبه کنیم، قیمت جهانی این 2 فرآورده اکنون بالای 4 هزار تومان است و منظور این بود که قیمت مجموع بنزین و گازوئیل در هر شرایطی و با هر افزایشی بیشتر از 2 هزار تومان نخواهد شد.

زنگنه افزود: درباره پیشنهاد وزارت نفت برای قیمت بنزین و گازوئیل در لایحه بودجه سال 97 هم ما پیشنهاد قیمت نمی دهیم و دولت هر زمانی که تصمیم به اضافه کردن قیمت گرفت اعلام می شود و هنوز این موضوع در مرحله ای نیست که بتوان قیمتی را برای اطلاع مردم اعلام کنیم.

وزیر نفت عنوان کرد: درخصوص مطرح شدن قیمت های هزار و 500 و 400 تومان برای بنزین و گازوئیل در خبرگزاری ها نیز این قیمت ها را من هم شنیده ام اما تا زمانی که دولت اعلام نکرده همه چیز را باید شایعه دانست.

درباره میزان افزایش قیمت بنزین و گازوئیل بی اطلاعم و آقای رئیس جمهور سقف افزایش را اعلام کرده است، البته ما گزینه های مختلفی را مطرح کردیم و هر نوعی که تصمیم گیری شود آماده اجرا هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۹ ۰۶:۱۷

خب برادر شما همه چیزو قیمت جهانی میکنید حقوق ماهم و قیمت ماشینو جهانی کنید والا ما راضیم

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۸ ۲۳:۵۵

نمی دانم چرا هنگام گران کردن چیزی ما را با بقیه دنیا مقایسه می کنند ؟ می گویند قیمت جهانی بنزین چهار برابر دنیا ست . ولی نمی گویند در آمد مردم ما حتی در حد یک هشتم نرمال دنیا نیست .

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۸ ۲۳:۰۷

آقای وزیر کدام چیز جهانی است که قیمت بنزین و گازوئیل را جهانی حساب کنید.

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۸ ۲۲:۵۲

خوب با این حساب ،دستمزدها ،وحقوقهای مردم را هم با سایر کشورها مقایسه کنید؟ و قیمتهای اجناس ،و ارزاق عمومی را هم از نظر کیفی ،وهم از نظر قیمتی ،در اختیار مردم بگذارید ،و دستمزد ،وحقوقها را هم ،همسان سازی با سایر کشورها کنید ،مردم آنگاه از شما ،می پذیرند ؟ نه اینکه ،حقوق باریال هزینه با دلار ؟

مدیر خدمتگزار۱۳۹۶/۰۹/۲۸ ۲۱:۵۵

تورم 8 درصد است ..............................................................

ناشناس۱۳۹۶/۰۹/۲۸ ۲۱:۵۰

"وزیر نفت عنوان کرد: درخصوص مطرح شدن قیمت های هزار و 500 و 400 تومان برای بنزین و گازوئیل در خبرگزاری ها نیز این قیمت ها را من هم شنیده ام اما تا زمانی که دولت اعلام نکرده همه چیز را باید شایعه دانست."

تابی بعد از چند وقت این جمله رو دوباره تحلیل کنین.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.