آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

حواشي ديدار فولاد خوزستان و راه‌آهن

تيم فولاد در دقيقه 7 بازي مقابل راه آهن به پنالتي دست يافت، اما براي زدن اين پنالتي هيچ يك از بازيكنان حاضر نشدند و در نهايت سيامك سرلك آن را به گل تبديل كرد.

فولاد در نيمه اول مقابل را‌ه‌آهن به يك پنالتي رسيد، اما بازيكنان اين تيم از زدن ضربه امتناع كردند.

به گزارش فارس، ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و راه‌آهن از هفته هجدهم ليگ برتر فوتبال از ساعت 14 در ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد و در پايان فولاد موفق شد با نتيجه 4 بر صفر حريف خود را شكست دهد.

* تيم فولاد در دقيقه 7 بازي مقابل راه آهن به پنالتي دست يافت، اما براي زدن اين پنالتي هيچ يك از بازيكنان حاضر نشدند و در نهايت سيامك سرلك آن را به گل تبديل كرد.

*ميلاد زنيدپور، بازيكن راه آهن به دليل 3 اخطاره در ديدار امروز تيمش حضور نداشت، اما از جايگاه ويژه اين مسابقه را تماشا مي‌كرد.

*هواداران فولاد خوزستان در اين ديدار با شعارهايي مديرعامل و سرمربي تيمشان را مورد تشويق و حمايت خود قرار دادند.

* هيچ يك از مسئولان باشگاه فولاد در ورزشگاه حضور نداشتند.

*حدود 2 هزار تماشاگر خوزستاني با حضور در ورزشگاه اين مسابقه را از نزديك تماشا كردند.

*مهدي تارتار بازيكن و مربي تيم راه آهن، در اين ديدار به عنوان كمك مربي در كناره زمين حضور داشت، اما نماينده فدراسيون فوتبال به وي گفت نام وي در ليست امروز راه آهن، به نام بازيكن ثبت شده نه مربي و بايد روي نيمكت بنشيند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۵ ۱۱:۱۰

مرحبا مجيد جلالي....

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.