آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
1بازدید

پیش‌بینی وزش باد شدید در تهران

 

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران گفت: وضعیت کیفی هوای بیشتر مناطق پایتخت طی امروز در شرایط ناسالم به ویژه برای گروه‌های حساس است.

حسین شهبازی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: بر اساس نتایج پارامترهای هواشناسی پیش بینی شده برای ایستگاه مهرآباد با برقراری شرایط جوی نسبتا ناپایدار طی امروز ( ۴ دی) به تدریج بر سرعت باد افزوده می‌شود و در برخی ساعات وزش باد شدید به بزرگی ۸ تا ۱۱ متر بر ثانیه از سمت نواحی غربی - شمال غربی انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: با تداوم این شرایط طی فردا (۵ دی) در برخی ساعات روز بارش خفیف و پراکنده و وزش باد نسبتا شدید به بزرگی بین ۵ تا ۷ متر بر ثانیه پیش‌بینی می‌شود. این شرایط کمابیش برای ساعات آغازین روز چهارشنبه (۶ دی) ادامه دارد و برخی ساعات همراه با وزش باد نسبتا شدید و بارش پراکنده خواهد بود.

مدیر واحد مدل‌سازی و پیش‌بینی شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با اشاره به اینکه دما طی دو روز آینده کاهش نسبی خواهد یافت، گفت: انتظار می‌رود تا فردا (۵ دی) شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس در بیشتر مناطق شهر تهران همچنان تداوم داشته باشد.

شهبازی در پایان تصریح کرد: کیفیت هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته منتهی به ۸ صبح با شاخص ۱۱۰ در شرایط ناسالم برای گروه‌های حساس قرار داشت و شاخص هم اکنون هوای تهران نیز ۱۰۴ و همچنان ناسالم برای گروه‌های حساس است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.