آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
14بازدید

«اسرار ناگفته‌ هواپيماي سي 130» در ايران صدا

«اسرار ناگفته‌ هواپيماي سي 130» عنوان برنامه‌اي است كه يكشنبه 15 آذرماه روي سايت شبكه اينترنتي ايران صدا قرار گرفت.

به گزارش ايسنا، در اين برنامه اسرار ناگفته هواپيماي سي 130 ارتش جمهوري اسلامي ايران كه در آذرماه سال 1384 سقوط كرد مورد بررسي قرار گرفته و زواياي سقوط هواپيما مشخص مي‌شود.

با توجه به اين‌كه بعد از گذشت چهار سال هنوز علت سقوط و دقايق پاياني اين اتفاق مشخص نشده است دراين برنامه سعي شده تا با كارشناسان مختلف از جمله كارشناس امور مجلس در ارتش جمهوري اسلامي ايران، اساتيد دانشگاه اميركبير، كارشناسان هواپيمايي، و مدير اجرايي فرودگاه امام خميني گفت‌وگويي صورت گيرد تا از نظرات اين كارشناسان براي افشاي اسراري كه تاكنون ناگفته‌ باقيمانده استفاده شود.

گفتني است: سقوط هواپيماي سي 130 در آذرماه 84 روز سختي براي جامعه‌ي خبري كشور بود كه شهادت جمع كثيري از خبرنگاران جان بر كف كه در راه اطلاع‌رساني خون دادند، غم بزرگي را بردوش جامعه خبري كشور گذاشت كه هنوز به فراموشي سپرده نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۱۲:۱۵

خدا همشون رو رحمت کنه

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۱۰:۲۶

تیتر با متن همخوانی ندارد! اسرار ناگفته کو - کجا

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۱۰:۰۷

این از اون مسائله که 100 سال دیگه باید علت سقوط را در کتابهای تاریخی (غیر دولتی ) بخوانیم ، خیالتون راحت حالا حالاها علت مشخص نمی شه .

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۵۳

مثل بقیه سقوط ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۳۰

خدا رحمت کند همه آن عزیزان و بزرگواران را به عقیده من شانس آوردند چون اگر بودند یا در زندان بودند و یا از کشور فرار کرده بودند و یا نسبت جاسوس و عامل آمریکا و انگلیس بودن را به آنها می دادند و از زندگی و آسایش محرومشان میکردند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۹:۲۶

اگه اسرار بود كه نمي گفتند!!! حتما چيز ديگري است نه اسرار!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۵۴

اين همه هم وطن تو سوانح هوايي از بين رفتند كه از همه قشري داخلشون بود. چطوره كه خون خبرنگارها رنگين تره و بايد اين همه سر و صدا داشته باشه؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۵۳

کاش بقیه شهدا هم عضو رسانه ای یا شانس داشتند عضو صدا و سیما بودند نه از خاطر محو می شدند و هم همیشه از آنان تجلیل و مدعی و پیگیر خونشان بودند نه یک شهید در یک روستای دور افتاده

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۳۸

از بیان این همه اسرار ناگفته ممنونیم ... و انشاءالله اسار بیشتری در اختیار ما قرار خواهد گرفت !!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۲۹

بیکارید شما خبرنگارها
که فقط پوشش حبری را به گروه خود ! اختصاص می دهید.
روزانه بسیاری اتفاقات ناگوار در حال رخداد هست و شما هنوز در گذشته بسر می برید و فقط سانسورچی های خوبی شده اید که منافع را می سنجید!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۱۹

خب که چی !!!؟ هنوز راستش را نمی گویید

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۰۴

نمی دونم چرا خون همه از خون ارتشیان سرخ تر هست!!! من ساکن همان شهرک هستم و در اون حادثه مظلوم تر از همه ارتشیان و خانواده های اونها بودند که کسی از اونها نامی نبرد.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۸:۰۳

بابا اون هواپيما فقط خبرنگار نبودند. پر بود از متخصصان مختلف نيروي هوايي و ارتش

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۱۷ ۰۲:۰۳

من که گوش دادم چیز خاصی نداشت و اصلا چیز جدیدی نگفت. کجای این اسرار بود ؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.