آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

اتحاد دو گروه اسلامی فیلیپین علیه داعش

دو سازمان انقلابی مسلمان فیلیپین علیه داعش و گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به آن در جنوب فیلیپین متحد شدند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، "محقر اقبال" از جبهه آزادی بخش اسلامی مورو و "داتو مسلمین سما" از جبهه آزادی بخش ملی مورو قراردادی را مبنی بر اتحاد دو جبهه با هدف انجام اقدامات مشترک علیه گروه‌های شبه‌نظامی وابسته به داعش در منطقه میندانائو مرکزی امضا کردند.

این دو جبهه در یک بیانیه مشترک با اعلام توافق تاکید کردند اتحاد و همکاری نزدیک می‌تواند مانع پیشروی شبه‌نظامیان در استان‌های جنوبی فیلیپین شوند.

در همین راستا قرار است این دو جبهه تدابیر مشترک از جمله اشتراک اطلاعات و تامین نیرو اتخاذ کنند.

همچنین هر دو گروه اعلام کردند، این توافق به این دلیل انجام گرفته است که آنها نمی‌خواهند تلاش‌های صلح آمیز که به همراه دولت توسعه داده‌اند توسط گروه‌های وابسته به داعش تخریب شود.

دولت فیلیپین با جبهه آزادی بخش ملی مورو در سپتامبر 1996 و در ماه مارس 2004 با جبهه آزادی بخش اسلامی مورو توافق صلح امضا کرده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.