آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

مساوی گیرندگان ازپرسپولیس، مساوی کردند!

با تک امتیاز این بازی گسترش فولاد 29 امتیازی شد و جایگاه هشتمی خود را در جدول رده‌بندی حفظ کرد، اما نفت تهران در صورت پیروزی سپیدرود باید با یک رده سقوط در رده چهاردهم جدول رده‌بندی قرار بگیرد.

جدال تیم‌های گسترش فولاد و نفت تهران که طی هفته های اخیر موفق شده بودند پرسپولیس صدرنشین را در آزادی متوقف کنند، برنده نداشت و دو تیم به یک امتیاز این دیدار رضایت دادند.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های گسترش فولاد تبریز و نفت تهران در ورزشگاه بنیان دیزل تبریز به مصاف هم رفتند، دیداری که در نهایت به تساوی یک - یک انجامید. مسیح زاهدی در دقیقه 43 برای گسترش فولاد و امین منوچهری در دقیقه 68 برای نفت تهران گلزنی کردند.

امتیازات این دیدار در حالی بین شاگردان کریمی و افاضلی تقسیم شد که هر دو تیم هم در دیدارهای گذشته‌شان به تیم‌های دارای دفاع اتوبوسی معروف شده بودند. در این دیدار نیز جدال تیم‌هایی که از دفاع اتوبوسی بهره می‌برند، با تساوی به اتمام رسید. با تک امتیاز این بازی گسترش فولاد 29 امتیازی شد و جایگاه هشتمی خود را در جدول رده‌بندی حفظ کرد، اما نفت تهران در صورت پیروزی سپیدرود باید با یک رده سقوط در رده چهاردهم جدول رده‌بندی قرار بگیرد. در صورتی که این اتفاق رخ دهد، شاگردان افاضلی وارد مثلث سقوط خواهند شد. یاسر همرنگ کار قضاوت دیدار گسترش فولاد - نفت تهران را برعهده داشت که به میلاد فراهانی، امیرحسین فشنگچی و احمد کامدار از نفت تهران کارت زرد نشان داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.