آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
1بازدید

گله عارف از عملکرد شهرداری و استانداری

رییس مجمع نمایندگان تهران از عملکرد شهرداری و استانداری تهران در برف شب گذشته پایتخت انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف اظهار کرد: تاسف می‌خورم از اقدامات شهرداری و استانداری که برای بارش متوسط برف، شهر به این وضع درآمده است.

وی افزود: متاسفانه هم اتوبان‌های پایتخت و هم اتوبان‌های تهران - قم و تهران-کرج بعد از بارش برف وضعیت نابسامانی پیدا کردند و مردم ساعت‌ها در این اتوبان‌ها معطل ماندند. ضمنا گله جدی داریم که چرا شهرداری آمادگی اولیه را برای ساماندهی معابر و برف‌روبی نداشت.

عارف اضافه کرد: از شب گذشته تاکنون تعداد زیادی درخت بر اثر سنگینی بارش برف شکسته که نشان می‌دهد عوامل شهرداری اقدام به برف‌روبی از درخت‌ها نکرده‌اند، ضمن اینکه شن پاشی در کوچه و خیابان‌های فرعی نیز به شکل مطلوب انجام نشده است.

رییس فراکسیون امید مجلس اضافه کرد: به طور جدی موضوع را از طریق استانداری و شهرداری پیگیری می‌کنیم تا ببینیم چرا علی‌رغم پیش‌بینی‌های هواشناسی، شهر بعد از بارش برف فلج شد.

وی که با پایگاه خبری فراکسیون امید گفت‌وگو می‌کرد، افزود: انتظار داریم عوامل شهرداری و استانداری با فوریت اقدامات لازم را برای برگرداندن استان و شهر تهران به وضع طبیعی انجام دهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۵:۴۹

چه عجب آقای عارف بالاخره صدایش درآمد.

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۵:۰۶

به شترگفتندچرا گردنت کج است ، گفت کجای من راست است که گردنم راست باشد

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۴:۳۱

کشور عجیب غریبی داریم

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۴:۰۴

مدیریت بحران فقط برای زلزله ، آتش سوزی یا اغتشاش نیست مدیریت بحران برای تمام شرایط بحرانی است ،پیش بینی قبل از بحران و آمادگی کامل نیروهای انسانی و تجهیزات در نقاط بحرانی واطلاع مسئولین درگیر در مدیریت بحران از شرایط موجود سپس فرماندهی عملیات وهدایت مردم درگیر دربحران تا رفع بحران من سوال دارم ازاین نماینده محترم آیا واقعا مدیران در گیر در بحران آموزش لازم را دیده اند که بتوانند بحران رامدیریت کنند ؟در ایران مدیریت بحران قائل به شخص است نه قائل به کار سیتماتیک چرا با پایان بحران همه چیز فراموش می شود در همه جای دنیا برای جان انسانها ارزش قائل می شوند چرا برای جان خودمان هم ارزش قائل نیستیم ؟آیا نباید در آموزش جمعی از پایه ابتدائی تا عالی ترین سطح تجدید نظر کنیم ؟

نوید۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۳:۵۶

به به شما کجا بودی؟ خبری باز ازت شد چیه معلومه ژن خوب تو شهرداری استانداری جواب نداده آخی خوب گیر بده بهشون سهمتو بگیر بعد برو دیگه اینهمه داد وهوار ندار اینم ناقابله

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۱۳:۳۰

وقتی استاد ریاضیات عشق شهردار شدن پیدا می کنه!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.