آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
3بازدید
۰

رویارویی گازی قبرس و ترکیه در دریای مدیترانه

مقامات قبرس اعلام کردند یک سکوی حفاری گازی متعلق به شرکت انی ایتالیا در حال عزیمت به دریای شرق مدیترانه برای اکتشافات گازی توسط کشتی‌های جنگی ترکیه متوقف شده است.

مقامات قبرس اعلام کردند یک سکوی حفاری گازی متعلق به شرکت انی ایتالیا در حال عزیمت به دریای شرق مدیترانه برای اکتشافات گازی توسط کشتی‌های جنگی ترکیه متوقف شده است.

به گزارش فارس به نقل از راشاتودی، مقامات قبرس، ترکیه را به ایجاد مانع بر سر فعالیت‌های اکتشاف گاز این کشور متهم کردند.

دولت قبرس گفته است که یک کشتی حامل سکوی حفاری گاز در حال رفتن به شرق دریای مدیترانه برای اکتشاف توسط کشتی‌های جنگی ترک متوقف شده است و این کشتی‌ها مانع از ورود سکوی حفاری به شرق مدیترانه شده‌اند.

قرار بود سکوی حفاری سایپم 12000 برای اکتشاف گاز به مناطق جنوب شرق قبرس منتقل شود که ترک‌ها اعلام کردند در این مناطق فعالیت نظامی داشته و این سکو نمی‌تواند به مسیر خود ادامه دهد.

در حالی که قبرس و ترکیه روابط سیاسی ندارند مقامات ترک اعلام کردند که قبرس قرار بود این کشتی را به منطقه ویژه اقتصادی ترکیه ببرد و این در حالی است که این منطقه تحت کنترل ترکیه است.

وزارت امور خارجه ترکیه به شدت نسبت به اقدامات اکتشافی یکجانبه قبرس یونان در این منطقه انتقاد کرده‌اند.

وزارت امور خارجه ترکیه مدعی است در قالب این اقدام قبرس ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.