آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

راننده ١٦ساله باعث مرگ نوجوان ١٥ساله شد

فرمانده انتظامی شهرستان نائین از واژگونی سواری پیکان و فوت نوجوانی ١٥ساله و مجروح‌شدن دو نوجوان ١٦ساله خبر داد.

به گزارش شرق، سرهنگ صادق کاظم‌زاد گفت: مأموران پلیس راهنمایی و رانندگی شهرستان نائین از واژگونی یک دستگاه سواری پیکان مطلع و به محل اعزام شدند و مشخص شد در این حادثه رانندگی، راننده ١٦ساله یک سواری پیکان به علت تخطی از سرعت مطمئنه کنترل را از دست داده و موجب واژگون‌شدن خودرو شده است.

وی ادامه داد: متأسفانه در این سانحه سرنشین ١٥ساله خودرو فوت کرده و راننده و دیگر سرنشین خودرو که هر دو ١٦ساله بودند، به شدت مجروح شدند.

والدین باید بر فرزندان خود نظارت داشته باشند و تحت هیچ شرایطی وسیله نقلیه خود را در اختیار فرزندانی که به سن قانونی نرسیده‌اند و گواهینامه متناسب با آن وسیله نقلیه را ندارند، قرار ندهند تا شاهد وقوع حوادث تلخ رانندگی نباشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.