آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

یک بدهکاراداره برق را به آتش کشید

یمدیر روابط عمومی شرکت برق استان خراسان‌رضوی از اقدام به آتش‌سوزی این اداره توسط یک مشترک بدهکار خبر داد.

به گزارش آرمان، علیرضا کاشی اظهار کرد: متاسفانه یکی از مشترکان بدهکار که از سال ۹۳ به شرکت برق بدهی داشته‌ اقدام به آتش‌زدن ساختمان امور برق ناحیه ۲ کرده است.

وی ادامه داد: متاسفانه با وجود مساعدت‌هایی که ما با این مشترک انجام دادیم باز هم او نسبت به پرداخت بدهی خود که مبلغ ۲ میلیون تومان بوده،اقدامی نکرده است، ما خیلی با این فرد مساعدت کرده و حتی عنوان کردیم هر ماه هر میزانی که می‌تواند پرداخت کند اما بازهم نسبت به پرداخت بدهی خود هیچ اقدامی انجام نداد و پس از اخطارهای متعدد اقدام به قطع برق خانه‌ وی کرده‌ایم.

مدیر روابط عمومی شرکت برق خراسان‌رضوی تصریح کرد: دیروز صبح شاهد آن بودیم که این فرد با مراجعه به ساختمان امور برق ناحیه ۲ مشهد و با پاشیدن بنزین در اتاق مدیر اقدام به آتش‌سوزی کرده است.

کاشی خاطرنشان کرد: در این حادثه مدیر امور برق ناحیه دو مشهد و یکی از همکاران دچار سوختگی و آسیب شدند.

مشترک بدهکار دستگیر و به مراجع قانونی تحویل داده شده است و افراد مصدوم نیز در بیمارستان بستری شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ۲۲:۴۴

اگه پول داشت بدهی را پرداخت میکرد معلومه جیبش خالی بوده ؟

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ۲۲:۱۹

بابا اینها روانی هستند به جامعه برشون نگردونید این صرفا مجرم نیست روانیه باید معرفی بشه به بیمارستان روانی

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ۱۰:۵۴

دستش درد نکنه

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ۱۰:۳۱

حتماپول نداردجرابه مردم ظلم ميكنيدمگرامدينژادنگغت پول برق وأب وگازازپول يارانه اتان بيشترنميشود

ناشناس۱۳۹۶/۱۱/۲۶ ۰۹:۴۹

خودتی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.