رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردستور تخلیه فوری در آمریکا صادر شد
4بازدید
۱

گزینه‌های امنیتی بیشتر در دایرکت اینستاگرام

گزینه‌های امنیتی بیشتر در دایرکت اینستاگرام
شبکه اجتماعی اینستاگرام از جهات بسیاری شبیه به برنامه اسنپ چت است، اما فیسبوک تلاش می کند تا با ویژگی های جدیدی که قصد اضافه کردن به این برنامه را دارد، شرایط را رقابتی تر کند. در آپدیت آینده اینستاگرام قرار است که قابلیت های جدیدی به دایرکت یا همان بخش میسج اضافه شود. اگر از بخش دایرکت اینستاگرام استفاده کرده باشید، میدانید که امکان بازپخش ویدئوهای ارسال شده در آن وجود دارد، اما این قابلیت قرار است که محدودتر شود.

به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات، در دایرکت اینستاگرام شما می توانید به طور موقت همه پیام های دریافتی را قبل از آنکه به طور کامل ناپدید شوند، تماشا کنید. اما در به روزرسانی جدید گزینه های بیشتری برای ارسال کننده ویدئو فراهم خواهد شد. زمانی که شما قصد ارسال ویدئوی مورد نظرتان را از طریق دایرکت اینستاگرام دارید، می توانید انتخاب کنید این ویدئو تنها یک بار پخش شود، چند بار پخش شود و پس از آن حذف شود و یا تا همیشه در پیام های چتتان باقی بماند.

گزینه یک بار پخش: View Once
گزینه پخش مجدد برای مدت موقت: Allow Rrplay
گزینه باقی ماندن در چت برای همیشه: Keep in Chat
 
طبق گفته‌ی اینستاگرام، تنظیمات جدید به کاربران اجازه میدهد تا کنترل بیشتری بر روی آنچه که با دوستانتان به اشتراک می شود، داشته باشید. این ویژگی برای تعدادی از کاربران از اواخر این ماه در دسترس خواهد بود و در آینده فراگیرتر خواهد شد. اگر شما از آن دسته از افرادی هستید که پس از به اشتراک گذاشتن ویدئویی زود پشیمان می شوید و یا نگران مشکلات احتمالی آینده آن هستید، آپدیت جدید مسلماً به دردتان خواهد خورد.


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۱
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
ناشناس

چند وقتی هست اضافه شده

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تابناک در صفحهٔ اصلی گوشی

با افزودن تابناک به صفحهٔ اصلی، همین نسخهٔ سایت را با یک لمس باز کنید.

  1. در مرورگر، دکمهٔ اشتراک‌گذاری را بزنید. این دکمه ممکن است داخل منوی مرورگر باشد.
  2. گزینهٔ افزودن به صفحهٔ اصلی (Add to Home Screen) را انتخاب کنید.
  3. اگر گزینهٔ Open as Web App نمایش داده شد، آن را روشن نگه دارید و افزودن (Add) را بزنید.

اگر این گزینه را نمی‌بینید، صفحه را در مرورگر Safari باز کنید.