آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
0بازدید

خدمات مانیکور در آرایشگاه‌های مردانه؛ ممنوع

رییس اتحادیه آرایشگران مردانه تاکید کرد که ارائه خدمات ناخن در رسته صنفی آرایشگران مردانه ممنوع است و آرایشگران مردانه اجازه ارائه‌ این خدمات را ندارند.

به گزارش ایسنا، مشاهدات برخی شهروندان و مطالب منتشر شده در فضای مجازی، از ارائه خدمات ناخن در برخی آرایشگاه‌های مردانه حکایت دارد که دراین باره رییس اتحادیه آرایشگران مردانه به ایسنا، گفت: بعید می‌دانم چنین خدماتی در آرایشگاه‌های مردانه ارائه شود. ما تاکنون در هیچ یک از واحدهای صنف خود ارائه این خدمات را نداشته‌ایم و حتی گزارشی هم مبنی بر انجام این کار به ما نرسیده است.

مصطفی گواهی اظهار کرد: به هر حال ممکن است در برخی واحدهایی که بدون داشتن مجوز فعالیت می‌کنند یا در واحدهای مسکونی به ارائه خدمات می‌پردازند، این کار صورت گیرد که اگر ما چنین موردی را مشاهده کنیم، حتما پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم و از طریق پلیس اماکن درخواست پلمب واحد مربوطه را خواهیم کرد.

وی همچنین تاکید کرد که ارائه خدماتی مانند برداشتن یا تتو ابرو نیز در آرایشگاه‌های مردانه ممنوع است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

Farhad۱۳۹۶/۱۲/۰۸ ۲۰:۱۳

حالا مانيكور انجام بشه چي ميشه مگه تا كجا تنگ نظري و ارتجاع واي به حال فردا

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.