آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

شناور جاسوسي رژيم اسرائيل در خليج فارس!

يك روزنامه اسرائيلي مدعي حضور شناورهاي جاسوسي اين رژيم در خليج فارس براي كنترل تحركات ايران شد.

به گزارش عصر ايران، روزنامه اسرائيلي يديعوت آحارونوت خبر داده است اسرائيل با استفاده از شناورهاي دريايي بدون سرنشين در آب‌هاي خليج فارس حضور دارد و از طريق نظارت بر تحركات ايران، به فعاليت‌هاي جاسوسي مي‌پردازد.

بنا بر اين گزارش، اسرائيل در خليج فارس از شناورهاي بدون سرنشين از نوع «بروتكتور» استفاده مي‌كند. اين شناور توسط سازمان پيشرفته سازي تجهيزات جنگي اسرائيل (رفائيل) به روز شده است. بروتكتور، شناوري تندرو، مجهز به سيستم‌هاي رادار و كشف اهداف دريايي است.

اين گزارش ادامه مي‌دهد: مي‌توان سلاح‌هاي مختلفي مانند انواع رگبار را در اين شناورها جاسازي كرد. اين شناور بدون سرنشين همچنين مجهز به دوربين‌هاي فيلمبرداري در روز و شب، ميكروفن، بلندگو و سنسور‌هايي براي كشف هر گونه تهديد است. علاوه بر اين، بروتكتور مي‌تواند محموله‌اي به وزن يك تن را حمل كند بنابراين مي‌توان هرگونه سيستم كشف، تشخيص و شناسايي روي آن نصب كرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۱۲:۳۴

باید این تهدید را جدی گرفت.گفتن ناسزا و خود بزرگ بینی دردی را دوا نمی کند.از قبال اختلافات داخلی ما آسیب پذیر شده ایم.بی تفاوتی بدترین آفتی است که گریبانگیر ملت و انقلابیون شده است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۱۰:۴۷

اسرائيل در خشكي چه غلطي كرده تا در دريا بكند ما از اربابانش هم هراسي نداريم چه رسد به اين اشغال كف خيابان آمريكا ،كساني كه شعارشان انٌا لله واٌنا عليه راجعون باشد از هيچ ظالم ومتجاوزي هراس ندارند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۰۹:۱۰

هیچ وقت دشمن را ساده نگیرید

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۰۹:۰۹

(اسرائل بداند همانگونه كه باد در نقش پرنده ابابيل شن هاي طبس را بر سر متجاوزان امريكايي كوبيد حضور پرندگان ابابيل به شكل ديگري در منطقه متجلي خواهدگرديد.)
خداوند تمام مریضهای روحی و جسمی را شفا دهد انشالله

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۹ ۰۸:۳۷

با نظر اون دوستي كه گفت :
"اسرائیل بغل گوشش رو هم نمی تونه ببینه اومده خلیج فارس چیکار ؟ "
موافقم

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۸ ۲۲:۴۱

من با دوستمون موافق نیستم
نباید دشمن رو حقیر تصور کرد

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۸ ۱۵:۱۷

این خبر را شما تاحالا حداقل در سه نوبت با فرم مختلف روی سایتنون گذاشتید ضمن اینکه صحت آن مورد تردید است شما به دنبال چی هستید ؟ اسرائیل بغل گوشش رو هم نمی تونه ببینه اومده خلیج فارس چیکار ؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۹/۲۸ ۱۵:۱۶

اسرائل بداند همانگونه كه باد در نقش پرنده ابابيل شن هاي طبس را بر سر متجاوزان امريكايي كوبيد حضور پرندگان ابابيل به شكل ديگري در منطقه متجلي خواهدگرديد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.