آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
3بازدید
۰

کانادا اتهامات بی‌اساس علیه ایران را تکرار کرد

دولت کانادا در بیانیه‌ای روز جمعه به تکرار اتهامات اثبات‌نشده علیه دولت‌های سوریه، ایران و روسیه پرداخته است.

دولت کانادا در بیانیه‌ای روز جمعه به تکرار اتهامات اثبات‌نشده علیه دولت‌های سوریه، ایران و روسیه پرداخته است.

به گزارش فارس، «کریستیا فریلند»، وزیر خارجه کانادا و «ماری کلاود بیبائو»، وزیر توسعه بین‌المللی این کشور در بیانیه‌ای دولت سوریه را به «کشتار غیرنظامیان» متهم کرده‌اند.

دولت کانادا در این بیانیه تصریح کرده است: «کانادا، به شدت حملات رو به افزایش و عامدانه علیه دختران، پسران، زنان و مردان در غوطه شرقی را محکوم می‌کند.»

کشورهای غربی در ماه‌های گذشته معمولاً هنگامی که ارتش سوریه در آستانه آزادسازی شهرهای مهم این کشور از تروریست‌ها قرار گرفته، اتهامات علیه آن را شدت بخشیده‌اند.

در بیانیه دولت کانادا آمده است: «حمله‌های هدفمند به شهروندان، پرسنل امدادرسان، اعضای کمک‌رسانی‌های اولیه و فعالان مسائل بشردوستانه شوک آور است. حکومت اسد، با حمایت‌های متحدانش یعنی روسیه و ایران، مسئول این جنایت‌ها علیه بشریت است.» سوریه از سال 2011 صحنه ناآرامی‌های مرگبار است. دولت‌های کشورهای غربی و متحدان آنها در منطقه از شبه‌نظامیان و گروه‌های تروریستی که در حال نبرد با دولت مرکزی سوریه هستند حمایت کرده‌‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.