آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

کاخ سفید خبر داد:

درخواست "جان کری" برای سفر به ایران

کاخ سفید خبر داد که رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا خواستار سفر به ایران و دیدار با مقامهای این کشور شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وال استریت ژورنال، "جان کری" سناتور دموکرات و رئیس کمیته روابط خارجی سنای آمریکا قصد دارد به عنوان نخستین مقام آمریکایی بلند پایه پس از سه دهه به ایران سفر کند.

بر اساس این گزارش، هدف از این سفر گفتگو با مقامهای ایرانی در آستانه به پایان رسیدن سال 2009 میلادی است که به ادعای رئیس جمهوری آمریکا پایان مهلت پذیرش شروط غرب برای ایران است.

در همین رابطه یک مقام کاخ سفید از درخواست این سناتور دموکرات برای سفر به ایران خبر داده و خاطرنشان کرد این سفر یک اقدام شخصی بوده و ارتباطی با مواضع دولت آمریکا ندارد.

این در حالی است که هنوز پاسخ مقامهای ایران به این درخواست روشن نیست و با توجه به تنشهای روز افزون در روابط تهران-واشنگتن، گمانه زنیهای متفاوتی در این زمینه از سوی محافل سیاسی آمریکا انجام می شود.

جمهوری اسلامی ایران پیش از این بارها درخواست شخصیتهای آمریکایی را برای سفر به این کشور نپذیرفته با این حال گفته می شود در صورت پذیرش درخواست سناتور کری از سوی تهران، دولت آمریکا مخالفتی با این سفر نخواهد داشت.

خاطرنشان می شود که روز گذشته "رابرت گیبس" سخنگوی کاخ سفید در تلاش بیهوده برای منصرف کردن کشورمان از حقوق مشروع هسته ای از جمله حق غنی سازی اورانیوم مدعی شد ایران باید تهدیدهای آمریکا درباره برنامه هسته ای خود را جدی بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۹:۴۴

خیلی خوشحال نباشید صدای امریکا این خبر رو تگذیب کرد

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۹:۳۷

آقا بزار بیاد حرفاشو بزنه ولی همچنان روی سیاست خودمون باشیم .اتفاقا اینجوری بهتره . میخوام ببینم این عربستان و مصر چقدر دماغشون میسوزه.

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۹:۲۵

کاربر محترم لطفا شعار بس است

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۹:۲۱

مذاکره با آمریکا یعنی
پذیرش ذلت
این پیام روز عاشوراست

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۹:۱۸

جان کری در آمریکا وبخصوص در حزب دمکرات بعنوان یک فرد صلح طلب معروف است امید است مقامات کشورمان با پاسخ مثبت به این در خواست به دنیا نشان دهند که ما از صلح وگفتگو استقبال می کنیم.

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۵:۳۰

به نظر من بهتر است دولتمردان ما به اين درخواست آقاي كري پاسخ مثبت دهند.به هر حال مذاكرات رو در رو بهتر از پيغام پسغام دادن است

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۵:۱۵

اگه بیاد ایران شک نکنید که رئیس جمهور دوره بعدی آمریکا جان کری خواهد بود!!!

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۴:۳۲

اقای رابر گیتس نه تو ونه امثال تو هرگز نمیتوانید بفهمید مفهوم جاودانگی چیست بنابراین بدانید تهدید شما وحتی حمله نظامی نسیمی در برابر کوه است ملت از مرگ دنیایی نمیهراسند از ذلت هراس دارند که در مقابلش می ایستند

ناشناس۱۳۸۸/۱۰/۰۳ ۱۴:۲۳

انشاالله خير است .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.