آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
1بازدید
۱

تغییر مکانیزم جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از تغییر مکانیزم جذب هیات علمی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش آنا، دکتر فرهاد رهبر در حاشیه مراسم افتتاحیه سیزدهمین دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ایران درباره تجاری سازی محصولات این مسابقات در جمع خبرنگاران گفت: تعدادی از محصولات تجاری سازی شده‌اند، مثلا یکی از شرکت‌های توزیع کننده کالا با سازندگان یکی از ربات‌ها (ربات پرنده با قدرت حمل ۷ کیلوگرم کالا) قراردادی منعقد کرده است.

وی افزود: سازمان آتش‌نشانی برای بکارگیری از ربات آتش‌نشان قردادی منعقد کرده است، سازندگان ربات‌های مین یاب و کمک رسان هم در شرف عقد قرارداد هستند، همچنین برخی از ربات‌های بسته‌بندی هم در برخی از کارخانه‌ها به کار گرفته شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: امیدواریم در این حرکت بزرگ ایده‌های خوبی از رده‌های مختلف دانشجویی و دانش‌آموزی شناسایی شود.

رهبر همچنین درباره جذب برگزیدگان این دوره از مسابقات و دوره‌های قبل در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: مانند سایر دانشگاه‌های جهان کسانی‌که در این مسابقات خود را به اثبات برسانند جذب می‌کنیم و آیین‌نامه‌ای برای این منظور تدوین خواهیم کرد.

وی همچنین درباره جذب هیات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی گفت: قطعا مکانیزم جذب عضو هیات علمی از این پس در دانشگاه آزاد اسلامی تغییر می کند، چراکه ما در حال گذر از آموزش محوری به پژوهش محوری هستیم، قاعدتا کسانی به استخدام دانشگاه درمی‌آیند که شایستگی لازم را در تحقیق و توسعه داشته باشد. مهمترین مشکل کشور همین موضوع تحقیق و توسعه است، باید پژوهشگران ایده‌هایی ارائه دهند که این مشکل حل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۱/۱۶ ۲۱:۴۱

این آقای دکتر رهبر بزودی خواهند فهمید که اخراج اساتید نیمه وقت چه بلایی سر دانشگاه می آورد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.