آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

هفت کوهنورد گم شده در کاشان پیدا شدند

مدیرروابط عمومی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کاشان گفت: در جست‌وجوی سه ساعته تیم امداد و نجات سازمان آتش‌نشانی، هفت کوهنورد گمشده در کوه اشک روستای سادیان این شهرستان پیدا شدند.

به گزارش قانون، روح ا... فدايی اظهار کرد: به دنبال تماس با سامانه ۱۲۵ این سازمان درساعت 12 و 45 دقیقه، تیم امداد و نجات ایستگاه کوهستانی دوم آتش نشانی همراه با نیروهای اورژانس به محل اعزام شده و پس از جست‌وجو هفت کوهنورد را که یکی از آن‌ها در اثر سقوط مصدوم شده بود، پیدا کردند.

وی افزود: فرد مصدوم که جوانی ۲۱ساله بود، در مسیر سقوط کرده و به همین علت گروه قادر به طی راه نمی‌شوند. این نوجوان پس از معاینه با تجهیزات لازم به وضعیت ثابت رسیده و پس از اطمینان از بی‌خطر بودن جابه‌جایی به پایین کوه منتقل شده است.

فدایی یادآور شد: شهروندان گرامی، درصورت تمایل برای صعود به ارتفاعات و کوه‌ها با وسایل و تجهیزات کوهنوردی مناسب و شناخت مسیر و به صورت گروهی اقدام کنند تا ضمن حفظ سلامتی، دچار حادثه و اتفاق ناخوشایند نشوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.