آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

اعمال نرخ‌های جدید بلیت مترو از شنبه

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران از اعمال نرخ‌های جدید بلیت مترو از شنبه اول اردیبهشت خبر داد.

به گزارش ایلنا، فرنوش نوبخت با اشاره به اعمال نرخ‌های جدید بلیت مدت دار مترو اظهار کرد: بلیت‌های مدت دار سه ماهه، شش ماهه و یک ساله مترو به ترتیب با مبالغ ۱۵۰، ۲۵۰ و ۴۵۰ هزار تومان و تخفیف ۲۵ درصدی به فروش خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت بهره برداری متروی تهران با اشاره به اینکه سامانه eticket.tehran.ir از شنبه به روز رسانی می‌شود، افزود: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به این سایت و انتخاب بلیت‌های مدت دار مورد نیاز خود، بلیت خریداری شده را از ایستگاه‌های منتخب دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه نرخ بلیت‌های تک سفره درون شهری و حومه از ۸۰۰ تومان به ۱۰۰۰ تومان افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: نرخ بلیت‌های اعتباری نیز براساس جدول تخفیف در ۱۲ ناحیه به تناسب مسافت طی شده متغیر خواهد بود که بیشترین تخفیف برای مسافت سه کیلومتری ۶۶ درصد و در مسافت بالای ۴۰ کیلومتر همان نرخ ۱۰۰۰ تومانی اعمال می‌شود.

 

اعمال نرخ‌های جدید بلیت مترو از شنبه

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.