آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

نتانیاهو هیچ چیز جدیدی ارائه نکرد

رسانه های صهیونیستی شوی دوشنبه شب نخست وزیر این رژیم علیه ایران را فاقد هرگونه مطلبی جدید برشمردند.

به گزارش مهر به نقل از المیادین، رسانه های صهیونیستی در واکنش به شوی جدید نتانیاهو علیه ایران موارد ارائه شده از سوی وی را برای اثبات نقض برجام توسط ایران ناکافی دانستند.

این رسانه ها افزودند: نتانیاهو هیچ دلیل جدیدی پس از توافق هسته ای ایران با ایران ارائه نکرد.

نتانیاهو هیچ چیز جدیدی ارائه نکرد

رسانه های صهیونیست همچنین گفتند که نمایش نتانیاهو ترزای می نخست وزیر انگلیس و امانوئل ماکرون رئیس جمهور فرانسه را قانع نخواهد کرد و شاید جان بولتون را قانع کند.

این رسانه ها نتانیاهو را با وجود «نمایش و حرف های زیبا» موفق ندانسته و افزودند که نمایش وی فاقد ادله ای است که نشان دهد ایران به توسعه سلاح هسته ای ادامه می دهد.

نتانیاهو هیچ چیز جدیدی ارائه نکرد

در همین راستا، کانال ده تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از یک دیپلمات ارشد آلمانی اعلام کرد: نتانیاهو هیچ چیز جدیدی ارائه نکرد.

همچنین تحلیلگر امور خارجی شبکه کان موارد ارائه شده از سوی نتانیاهو برای اثبات نقض برجام توسط ایران را ناکافی دانست.

رسانه های صهیونیست همچنین علت این نمایش نتانیاهو را علل سیاسی داخلی برای باقی ماندن در منصب خود عنوان کردند.

گفتنی است که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی که به نمایش های مضحک شهره است، دوشنبه شب در اقدامی جدید با نمایش تصاویری، ایران را به انجام فعالیت های تسلیحات هسته ای مخفی متهم کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمود۱۳۹۷/۰۲/۱۱ ۰۶:۱۵

اين يارو حرف مفت زياد ميزنه٠

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.