توهین و جسارت مراکشی ها علیه ورزش ایران
مراکش به دلایل سیاسی و برخلاف مقررات جهانی، از صدور کارت شرکت در مسابقات برای تیم ملی دانش آموزی ایران خودداری کرده و اجازه وزن کشی به تیم کشتی فرنگی را نداد!
دولت مراکش به تیم کشتی فرنگی دانشآموزی ایران، اجازه وزنکشی در رقابتهای جهانی دانش آموزان را نداد.
به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت فدراسیون کشتی، با وجود حضور تیمهای کشتی آزاد و فرنگی دانش آموزی ایران از سوی فدراسیون دانشآموزی ایران در کشور مراکش، مسولان این کشور به دلایل سیاسی و برخلاف مقررات جهانی، از صدور کارت شرکت در مسابقات برای تیمهای کشورمان خودداری کرده و اجازه وزن کشی به تیم کشتی فرنگی دانش آموزی ایران را ندادند.
در این خصوص سرپرستان تیم کشتی دانش آموزی ایران با رئیس فدراسیون جهانی دانش آموزی صحبت کرده اند که با وجود تلاش های آنها تاکنون نتیجه مثبتی حاصل نشده است. ورزشهای دانش آموزی بهصورت مستقل زیر نظر فدراسیون جهانی دانش آموزی فعالیت میکند. کشور مراکش در چند روز گذشته اعلام کرده که به دلیل مسائل سیاسی روابط دیپلماتیک خود را با کشورمان محدود کرده است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
بریم خودمون را اصلاح کنیم حال دیگه
بیخود نبوده خدا صد هزار و خورده ای پیامبر واسه آدم کردن این قوم فرستاده اینا کلا تعطیلن ، داغونند
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.