آخرین خبرپیش‌بینی جنجالی هیلاری از واکنش ترامپ به شکست
1بازدید

کاندیدای شهرداری کرج معرفی شد

یک عضو شورای شهر کرج با اشاره به طرح پیشنهاد مجید سریزدی برای شهرداری کرج توسط یکی از اعضا گفت: دیگر اعضا شورا هم تا چهارشنبه فرصت دارند گزینه‌های مورد نظر خود را برای بررسی به شورا ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، رحیم خستو با اشاره به طرح پیشنهاد «مجید سریزدی» به عنوان یکی از گزینه‌های شهرداری کرج گفت: انتظار داشتیم دیگر دوستان هم گزینه‌های خود را برای بررسی به اعضای شورا پیشنهاد دهند؛ در هر حال این فرصت تا چهارشنبه وجود دارد.

خستو با بیان اینکه هنوز گزینه‌ای به جز سریزدی در شورا معرفی نشده است افزود: با پایان زمان معرفی گزینه‌ها، روند انتخاب شهردار کرج شکل مشخصی به خود خواهد گرفت و نهایتا اگر سریزدی به عنوان گزینه نهایی معرفی شود تایید آن با نهادهای رسمی خواهد بود.

بیش از نیمی از اعضای شورای شهر مجید سریزدی را برای تصدی شهرداری کرج معرفی کردند.

به گزارش ایسنا، در جلسه علنی پیش از ظهر شورای شهرکرج، هفت نفر از اعضای شورا مجید سریزدی را برای تکیه بر صندلی تصدی شهرداری کرج معرفی کردند.

محمد حسین خلیلی اردکانی، رحیم خستو، اکبر سلیم نژاد، عباس زارع، مهدی حاجی قاسمی ، حسین محمدی و احد رسولی اعضایی بودند که سریزدی را به عنوان کسی که تخصص، توان و تجربه به دست گرفتن سکان مدیریت شهری کرج را دارد، معرفی کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.