آخرین خبرعکس: مراسم تشییع پیکر حمید علیدوستی
1بازدید

جهانبخش:آقای گلی اردویژه؟ باورم نمی شود

نمی‌دانم که آیا این بازی خداحافظی بود. برای من امروز واقعا فوق‌العاده بود. من یک پسر عاطفی هستم و شنیدن آواز تماشاگران در ورزشگاه مرا دیوانه می‌کرد.

مهاجم ایرانی تیم آلکمار پس از رسیدن به عنوان آقای گلی اردویژه هلند آن را باورنکردنی توصیف کرد.

به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا جهانبخش در بازی امروز (یکشنبه) هفته پایانی اردویژه هلند برابر زووله 3 گل به ثمر رساند و نقش مهمی در پیروزی 6 بر صفر آلکمار ایفا کرد. جهانبخش با 21 گل زده آقای گل فصل 2018 - 2017 اردویژه هلند شد. ملی‌پوش ایرانی تیم آلکمار در این رابطه به فاکس اسپورت هلند گفت: ما یک بازی فوق‌العاده را در قالب تیمی هماهنگ انجام دادیم، البته خیلی خوشحالم که آقای گل اردویژه شدم. این باورنکردنی بود. سخت است که بخواهم احساسم را توصیف کنم.

جهانبخش ادامه داد: واقعا نمی‌توانم چیزی هم درباره بازی بگویم. فقط دوباره نشان دادیم که چه تیم خوبی هستیم. آقای گلی اردویژه هلند برای من بهترین نتیجه‌ای بود که به دست آمد.وی درباره به ثمر رساندن 21 گل و دادن 12 پاس گل هم اظهار داشت: تمام توانم را به کار بردم تا در هر بازی بازیکن مهمی برای تیم آلکمار باشم. برای من امروز یک روز فوق‌العاده بود، زیرا آقای گل شدم.

جهانبخش درباره این که آیا بازی با زووله آخرین حضورش در تیم آلکمار بود یا خیر؟ می‌گوید: نمی‌دانم که آیا این بازی خداحافظی بود. برای من امروز واقعا فوق‌العاده بود. من یک پسر عاطفی هستم و شنیدن آواز تماشاگران در ورزشگاه مرا دیوانه می‌کرد.

جهانبخش: کسب عنوان آقای گلی اردویژه باورنکردنی است/ نمی‌دانم که آیا این بازی خداحافظی‌ام بود یا نه

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کیاراز۱۳۹۷/۰۲/۱۸ ۱۰:۵۴

آفرین بر پسر ایران

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.