آخرین خبربرادرزاده ترامپ: از تو متشکریم
1بازدید

رژیم صهیونیستی بنادر صیادی غزه را بمباران کرد

رژیم صهیونیستی بنادر صیادی غزه را بمباران کرد

خبرگزاری «معا» فلسطین گزارش داد، جنگنده های رژیم صهیونیستی بامداد چهارشنبه دو بندرصیادی در غرب شهر غزه را بمباران کردند.

به گزارش ایرنا، جنگنده های ارتش اشغالگر قدس، در همین حال، یک مرکز متعلق به گردان های «شهدای القسام» در نزدیکی قبرستان شرقی در شمال نوار غزه نیز هدف حملات هوایی قرار گرفت.

خبرگزاری معا اعلام کرد، پس از حمله جنگنده ای اسرائیلی به نوار غزه و بمباران بنادر صیادی آن، صدای سه انفجار مهیب در سراسر این شهر به گوش رسید.

شاهدان عینی در این باره اعلام کردند، حملات هوایی اسرائیل به بنادر غرب غزه موجب شعله ورشدن آتش در این بنادر شد و نیروهای امداد و نجات فلسطین را برای مهار شعله حریق به محل حادثه کشاند.

وزارت بهداشت تشکیلات خودگردان فلسطین هرگونه خسارت جانی در پی حملات هوایی رژیم تل آویو به غزه را رد کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.