آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

یمن ۱۶۰ نیروی ائتلاف سعودی را به اسارت گرفت

نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اعلام کردند که ۱۶۰ تن از عناصر وابسته به ائتلاف سعودی را در نبرد‌های ساحل غربی به اسارت گرفته اند.

نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی یمن اعلام کردند که ۱۶۰ تن از عناصر وابسته به ائتلاف سعودی را در نبرد‌های ساحل غربی به اسارت گرفته اند.

به گزارش ایرنا، نیرو‌های یمنی همچنین اعلام کردند که عناصر به اسارت درآمده برای در امان ماندن از حمله جنگنده‌های ائتلاف سعودی به خارج از الحدیده و محل امن منتقل شده اند.

محمد علی الحوثی رئیس کمیته عالی انقلاب یمن همچنین در حساب توئیتری خود اعلام کرد که گارد ساحلی یمن یک فروند قایق را که احتمالا فرانسوی یا آمریکایی است در سواحل الحدیده توقیف کرده است.

ائتلاف خودخوانده عربی به سرکردگی عربستان و امارات چهارشنبه (۲۳ خرداد) به رغم هشدار‌های بین المللی درباره وخامت اوضاع انسانی، حملات گسترده‌ای را برای اشغال بندر الحدیده در غرب یمن آغاز کرد که تاکنون با مقاومت نیرو‌های ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور روبه رو شده است.

الحدیده دومین بندر بزرگ یمن در دریای سرخ تنها راه ارتباط دریایی مردم تحت محاصره این کشور با جهان خارج و همچنین تنها گذرگاه ورودی کمک‌های بشردوستانه به یمن است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.