آخرین خبربرد در دقایق آخر استقلال با امضای آسانی
1بازدید

کره شمالی برای بهبود رابطه با ژاپن شرط گذاشت

پیونگ‎یانگ می‏‌گوید مادامیکه خصومت‎ورزی ژاپن ادامه داشته باشد؛ در رفتار خود با این کشور تغییری ایجاد نخواهد کرد.

پیونگ‎یانگ می‏‌گوید مادامیکه خصومت‎ورزی ژاپن ادامه داشته باشد؛ در رفتار خود با این کشور تغییری ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، رسانه ملی کره شمالی امروز دوشنبه اعلام کرد مادامیکه توکیو دست از خصومت‌ورزی برنداشته و رزمایش‌های گسترده‌ای را که با هدف تقویت آمادگی نظامی انجام می‌دهد، متوقف نکند؛ پیونگ یانگ به روند خود مبنی بر نادیده گرفتن درخواست‌های ژاپن ادامه می‌دهد.

گفتنی است ژاپن چشم‌انتظار برقراری نشستی میان شینزو آبه نخست وزیر این کشور و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی است حال‌آنکه هنوز زمان مشخصی برای این دیدار در نظر گرفته نشده است.

در همین راستا، رسانه ملی کره شمالی اعلام کرد: چنانچه ژاپن در بلندپروازی‌های خود درباره صلح و امنیت تجدیدنظر نکند، عاقبتی که در انتظارش است، اجتناب‌ناپذیر خواهد بود.

این رسانه افزود: ژاپن باید سیاست خصمانه‌ای که در قبال پیونگ‌یانگ اتخاذ کرده رها کرده و صداقت خود در راستای حصول صلح را اثبات کند.

از جمله موضوعات مورد اختلاف میان طرفین، اقدام پیونگ‌یانگ به ربودن ۱۳ تبعه ژاپنی در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ میلادی است که از این میان ۵ نفر به ژاپن مسترد شدند و اکنون آبه می‌گوید تا بازگشت سایرین دست از اعمال فشار علیه کره شمالی برنمی دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.