آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
5بازدید
۰

وزارت خارجه آلمان در انتظار پاسخ ترکیه است

وزارت خارجه آلمان از دولت ترکیه خواست تا درباره تعطیل کردن مدرسه آلمانی ها در شهر ازمیر توضیحات و دلایل لازم را ارائه دهد.

وزارت خارجه آلمان از دولت ترکیه خواست تا درباره تعطیل کردن مدرسه آلمانی ها در شهر ازمیر توضیحات و دلایل لازم را ارائه دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تلویزیون آلمان، دولت ترکیه بدون ارائه هیچ دلیلی مدرسه آلمانی ها در شهر ازمیر را تعطیل کرد.

«دیرک فیلیپی» مدیر مدرسه آلمانی با ابراز بی اطلاعی از اقدام ترکیه گفت: ما در حال حاضر در تعطیلات تابستانی بسر می بریم و تا جایی که می دانیم همواره سعی در رعایت موازین قانونی ترکیه را داشته ایم.

وی با بیان اینکه این مدرسه شعبه دوم سفارت آلمان در ترکیه است، افزود: ما اقدام ترکیه را به برلین اطلاع داده ایم و آنها موضوع را پیگیری می کنند.

تلویزیون آلمان در ادامه آورده است: وزارت خارجه آلمان پس از اطلاع از اقدام ترکیه در تعطیلی مدرسه ای در شهر ازمیر از دولت ترکیه خواست تا در کوتاه ترین زمان ممکن به ارائه دلایل و توضیحات لازم در این باره مبادرت ورزند.

این اقدام ترکیه می تواند به تنش دوباره ای میان برلین- آنکارا منجر شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.