حرکتهای جدید قطبی برای دیده شدن
وي به علاقهاش به بسكتبال اشاره و عنوان كرد: در دوران نوجواني و جواني، بسكتبال بازي ميكردم و به اين رشته علاقه داشتم. امروز هم پس از مدتها، موفق شدم يك بازي خوب و زيبا را در بسكتبال مشاهده كنم.
سرمربي تيم ملي فوتبال كه براي تماشاي ديدار بسكتبال دانشگاه آزاد و صبامهر آمده بود، از علاقهاش به اين رشته گفت.به گزارش فارس، افشين قطبي كه براي تماشاي ديدار بسكتبال دانشگاه آزاد و صبامهر به صورت سرزده به تالار آزادي آمده بود، اظهار داشت: امروز با توجه به اينكه در ليگ برتر فوتبال بازي انجام نميشد، تصميم گرفتم براي ديدار بسكتبال به سالن آزادي بيايم.
وي به علاقهاش به بسكتبال اشاره و عنوان كرد: در دوران نوجواني و جواني، بسكتبال بازي ميكردم و به اين رشته علاقه داشتم. امروز هم پس از مدتها، موفق شدم يك بازي خوب و زيبا را در بسكتبال مشاهده كنم.
وي تاكيد كرد: همه بايد كمك كنند كه تمامي رشتهها در ايران پيشرفت كرده و به جايگاه واقعي خود در آسيا و جهان برسند. تيم ملي بسكتبال هم در چند سال گذشته پيشرفت خوبي داشته و تك قدرت آسيا محسوب ميشود.
سرمربي تيم ملي فوتبال در پاسخ به اينكه چرا فوتبال برخلاف بسكتبال نتايج خوبي نميگيرد، گفت: همه مردم و دوستداران تيم ملي بايد صبر داشته باشند. در آينده شاهد كسب نتايج خوب در فوتبال نيز خواهيم بود.
ديدار بسكتبال دانشگاه آزاد و صبامهر از هفته پانزدهم ليگ برتر بسكتبال روز گذشته با نتيجه 89 بر 77 به سود دانشگاه آزاد به پايان رسيد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.