دو اتفاق مهم برای تراریخته‌ها در ایران

کد خبر: ۸۱۸۰۴۷
|
۲۹ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۶ 20 July 2018
|
5412 بازدید

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو به تشریح دو اقدام مهم در زمینه محصولات تراریخته پرداخت.

به گزارش تسنیم، دکتر غلامرضا اصغری درباره فرایند برچسب گذاری محصولات تراریخته اظهار داشت: تراریخته مقوله‌ای است که یک عده طرفدار دارد و یک عده مخالف آن هستند، ولی سازمان غذا و دارو طبق قانون عمل می‌کند و بخشی از فرایند نظارت بر تراریخته‌ها بر عهده این سازمان است و وزارت کشاورزی و نهادهای دیگر متولیان دیگر در حوزه نظارت بر تراریخته‌ها هستند.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو طی حضور در خبرگزاری تسنیم عنوان کرد: 2 محصول عمده روغن سویا و روغن ذرت، جزو دو محصول وارداتی تراریخته به ایران هستند و به هیچ وجه گندم و برنج تراریخته وارد کشور نمی‌شود.

معاون وزیر بهداشت تصریح کرد: دو مقوله مهم در واردات تراریخته‌ها برای سازمان غذا و دارو مهم است. اول اینکه آن محصول مجوز مصرف در اتحادیه اروپا را داشته باشد و دوم اینکه محصولی که از کشور مبدا وارد می‌شود در همان کشور نیز مصرف شود.

دکتر اصغری با صحه گذاشتن نسبت به برخی نگرانی‌ها درباره محصولات تراریخته، عنوان کرد: در کشورهایی که محصولات تراریخته استفاده می‌شود ما در مغازه‌های آن کشورها هر 3 نوع محصول تراریخته، ارگانیک و محصولات معمولی و طبیعی که همگی برچسب گذاری شده است را مشاهده می‌کنیم و اتفاقاً محصولات تراریخته ارزان‌تر نیز هستند و به سلیقه و درآمد، هر فردی این محصولات مصرف می‌شود.

معاون وزیر بهداشت درباره برچسب‌گذاری محصولات تراریخته توضیح داد: از اول مردادماه لوگو محصولات تراریخته که یک و نیم سانت اندازه آن است باید در کنار لوگوی سازمان غذا و دارو برای روغن‌های سویا و ذرت و هر محصول با منشا تراریخته قید شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین از اول شهریور نیز هر محصولی که در تهیه آن از روغن‌های تراریخته استفاده شده نیز باید این استفاده را در برچسب‌گذاری خود قید کرده و به مشتری اطلاع رسانی کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟