آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

مخالفت با اداره صداوسیما به صورت هیات امنایی

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از مخالفت نمایندگان کمیسیون متبوعش با اداره سازمان صدا و سیما به صورت هیات امنایی خبر داد.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس از مخالفت نمایندگان کمیسیون متبوعش با اداره سازمان صدا و سیما به صورت هیات امنایی خبر داد.

سیده فاطمه ذوالقدر در گفتگو با خانه ملت در تشریح جلسه امروز (۲ مردادماه) کمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به حضور برخی از معاونان صداوسیما در جلسه کمیسیون به منظور ادامه بررسی "طرح خط مشی و اداره صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و نظارت بر آن" خبر داد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در این جلسه ماده ۵ طرح مذکور در این خصوص که ارکان سازمان عبارتند از: (الف) هیات امنا، (ب) رئیس و (ج) شورای نظارت، مطرح و مورد بحث قرار گرفت، اما در نهایت نمایندگان به این ماده رای موافق ندادند.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان اینکه پیشنهاداتی مبنی بر اینکه به جای هیات امنا شورای نظارت جایگزین شود نیز عنوان شد، اضافه کرد: نمایندگان به دلایلی همچون اینکه هیات امنا عموما در دسترس نیستند و امکان ایجاد اختلاف نظر در گرفتن تصمیم واحد با این ترکیب سازمانی در طرح فوق مخالفت کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.