آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

سلیمانی: ادبیات ترامپ ادبیات کاباره‌ای است

فرمانده نیروی قدس سپاه گفت: دریای سرخ که امن بود، امروز دیگر برای حضور آمریکایی‌ها امن نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سرلشکر قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در بخشی از سخنانش خود در همایش شهدای همدان گفت: اظهارات شجاعانه روحانی تاثیر خود را در دل های مردم گذاشته است.

وی با اشاره به ادبیات ترامپ گفت: ادبیات ترامپ ادبیات کاباره‌ای در قمارخانه‌ها است. دولت ترامپ از هیچ تلاشی در انجام جنایت فروگذار نمی‌کند و بهترین دلیل آن قرار گرفتنش در کنار رژیم صهیونیستی و ارتکاب جنایت است.

فرمانده نیروی قدس سپاه در ادامه سخنانش که از شبکه العالم پخش شد، تاکید کرد: دریای سرخ که امن بود، امروز دیگر برای حضور آمریکایی‌ها امن نیست. نیروی قدس حریف نظامیان آمریکایی است؛ به ترامپ توصیه می‌کنم که از روسای جمهوری قبل از خود عبرت گرفته و از تجارب انها استفاده کند.

سرلشکر سلیمانی اضافه کرد: آمریکا امروز زباله‌هایی مثل منافقین که از داخل ایران به بیرون پرت شده‌اند را در آغوش گرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.