آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
3بازدید

توپ اهدایی پوتین به ترامپ ابزار جاسوسی نیست

بحث درباره تراشه نصب‌شده روی توپ فوتبال اهدایی پوتین به ترامپ بالا گرفت.

بحث درباره تراشه نصب‌شده روی توپ فوتبال اهدایی پوتین به ترامپ بالا گرفت.

به گزارش خبرآنلاین، پس از طرح مباحث حاشیه‌ای، آدیداس سازنده توپ اعلام کرد تراشه مذکور را ساخته تا مالک توپ بتواند دست به انتقال دیتا به گوشی همراه خود بزند.

منتقدان اعلام کرده بودند ممکن است کرملین این تراشه را دست‌کاری کرده باشد و از آن برای جاسوسی سایبری استفاده کند، درحالی‌که کاخ سفید محل نگهداری توپ را رسماً اعلام نکرده، اما گفته می‌شود ترامپ آن را به پسر خود بارون داده است.

پوتین توپ مذکور را در هلسینکی به ترامپ هدیه کرده بود که پس از کشف تگِ NFC روی آن، مباحث امنیتی دراین‌باره مطرح شد. با نزدیک کردن توپ به موبایل، فایل‌های ویدئویی فوتبال و سایر اطلاعات تعریف‌شده توسط کاربر قابل‌مشاهده و دریافت خواهد بود.

قیمت این توپ مجهز به تراشه NFC روی سایت آدیداس 83 دلار است، درست شبیه توپ اهدایی پوتین به ترامپ!

جام جهانی 2026 در آمریکا برگزار خواهد شد و پوتین این توپ را به‌رسم یادبود برای جام جهانی 2026 به ترامپ هدیه داده است.

«دَن کاتس» مدیر آژانس امنیت ملی آمریکا اعلام کرده است که توپ به‌دقت موردبررسی امنیتی قرارگرفته است. لیندسی گراهام جمهوری‌خواه در توئیتی نوشت: ممکن است توپ ابزار شنود باشد و اگر من بودم اجازه نمی‌دادم در کاخ سفید قرار گیرد.

تراشه روی توپ اهدایی پوتین به ترامپ جاسوسی نیست

تراشه روی توپ اهدایی پوتین به ترامپ جاسوسی نیست

تراشه روی توپ اهدایی پوتین به ترامپ جاسوسی نیست

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.