آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

رکورد ایرانی‌ها در ترکیه زیر و رو شد

بر اساس آخرین آمار منتشر شده از سوی وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه، بیش از ۹۸۰ هزار گردشگر ایرانی در پنج ماه نخست سال جاری میلادی به این کشور سفر کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، در جدیدترین آمار منتشر شده درباره شمار گردشگران خارجی ورودی به ترکیه در حد فاصل ابتدای ژانویه تا انتهای می (پنج ماه نخست سال ۲۰۱۸ میلادی) در مجموع گردشگران روسی با یک میلیون و ۳۸۸ هزار نفر و اختصاص دادن ۱۲.۱۱ درصد از سهم گردشگری ترکیه در مکان نخست قرار گرفته‌اند و پس از آن گردشگرانی آلمانی با حضور بیش از یک میلیون و ۱۰۸ هزار نفری در مکان بعدی قرار گرفته‌اند.

جایگاه سوم نیز به گرشگران ایرانی اختصاص یافته است و در مجموع بیش از ۹۸۰ هزار ایرانی در طی این ۵ ماه، ترکیه را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب کرده‌اند.

شمار توریست‌های ایرانی در ترکیه در حالی در این بازه پنج ماهه پس از روس‌ها و آلمانی‌ها قرار گرفته که در ماه‌های ژانویه، فوریه و مارس ۲۰۱۸ ایرانی‌ها به ترتیب با ۱۵۴، ۱۹۶ و ۳۸۷ هزار نفر در رتبه نخست گردشگران خارجی ورودی به ترکیه قرار داشتند و در آمار منتشر شده از سوی وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه از شمار گردشگران ورودی به این کشور در چهار ماه نخست سال میلادی نیز ایران با ۸۶۰ هزار توریست و بالاتر از آلمان (۶۷۱ هزار نفر) و روسیه (۶۵۱ هزار نفر) در رتبه اول قرار داشت.

در آمار منتشر شده از حضور گردشگران خارجی به تفکیک ماه میلادی، پس از حضور ایرانی‌ها در صدر طی سه ماه اول (ژانویه، فوریه، مارس)، در ماه‌های آوریل و می به یک باره حضور ایرانی‌ها در ترکیه با کاهش چشمگیری مواجه می‌شود به طوری که دیگر جایی در میان پنج کشور اصلی تامین کننده گردشگر برای ترکیه ندارد که این کاهش قابل ملاحظه را می‌توان همزمان با اجرای سیاست‌های ارزی و ممنوعیت خرید و فروش ارز در بازار ارز و صرافی‌ها، تخصیص ارز مسافرتی (سهم ۵۰۰ یورویی برای سفر به ترکیه) و همچنین افزایش بهای بلیت هواپیما مرتبط دانست.

بر اساس اعلام وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه متوسط هزینه کرد هر گردشگر خارجی در این کشور ۶۸۲ دلار است و بدین ترتیب می‌توان با یک حساب سرانگشتی گفت ایرانی‌ها طی پنج ماه نخست سال ۲۰۱۸ در مجموع حدود ۶۶۸ میلیون دلار در ترکیه هزینه کرده‌اند.

این در حالی است که سید جلال ابراهیمی دبیر اتاق مشترک بازرگانی ایران و ترکیه چندی پیش اعلام کرده بود که طبق استانداردهای جهانی اگر ۱۵۰۰ دلار برای هر گردشگر در نظر گرفته شود، با احتساب بالای ۱۰۰۰ دلار خرید برای هر گردشگر، حدود یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های ایرانی در ترکیه شده است

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

کیا۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۷:۲۵

چرایی این امر کاملا مشخصه ، در صورتی که تمکن مالی خانوارهای بیشتری میسر میبود این آمار وحشت ناک تر میشد . تا چشم بر روی واقعیات جامعه بسته بشه و به زور و بخشنامه جامعه رو هدایت کنیم و تک سلیقه بودن را بطور مکرر بر جامعه تحمیل کنیم در بر همین پاشنه خواهد چرخید .

مخاطب تابناک۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۶:۴۲

همه میدونن چرا مردم میرن خارج از کشور ! چرا همین کیش و قشم رو نمیکنید مثل اونجا تا مردم پول رو از کشور خارج نکنن ؟ همین گول زدن های خودمون کار کشور رو به اینجا رسونده

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۶:۳۳

به خاطر ارز دولتی هر کس دستش به دهانش رسیده سفر رفته تا بقیه ارز را در داخل در بازار آزاد بفروشد.برای همین است که ارز مسافرتی باید قطع شود زیرا تفریح و سودش برای عده قلیلی است و فلاکت و بدبختی اش برای 90 درصد جامعه.

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۶:۳۳

مردم پول ندارن ولی چطوری دارن برن ترکیه عشق حال کنن ولی مییمرن کمی در تولید هزینه کنند چندتا جوون برن سرکار مردم خودخواه ایران

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۶:۲۷

آزادی های اجتماعی را در ایران ایجاد کنید تا این مقدار خروج ارز نداشته باشیم ضمنن اگه حکومت کمی زیر ساخت هم ایجاد کند کلی ارز آوری هم خواهیم داشت

علی۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۵:۴۱

یعنی 5 ماهه حداقل 1 میلیارد دلار ارز دولتی از کشور خارج شده ..... و مسلما بیشتر

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۵:۳۶

در هر حال و طبق هر استانداردی گردشگران ایرانی 1000 دلار از جیب خودشون خرج کرده اند و دولت بیخود منت ارز مسافرتی رو سر مردم نذاره

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۵:۰۸

با این همه پتانسیل توریزم هم دادید به ترکیه

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۵۱

حالا چرا ایران لیاقت آوردن توریست به کشور راندارد؟

ایرانی۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۴۵

بجای این حرص خوردنهای بیخود اگر توانش را دارید کاری کنید که ترک ها به ایران سفر کنند !!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۳۱

حالا حتما میخاید بگید دولت های روسیه و آلمان هم به اتباعشون بابت سفر به بقیه کشورها یارانه و ارز اختصاص میدن

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۲۵

کجای ایران برن خانواده ها برای تفریح؟ اونجا عوضش مردم و خانواده ها از ته دل میخندند

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۱۶

چرا گردشگران روس,آلمان و ایرانی به ایران نمی آیند.؟

سام۱۳۹۷/۰۵/۰۶ ۱۴:۱۶

"جایی در میان پنج کشور اصلی تامین کننده گردشگر برای ترکیه ندارد که این کاهش قابل ملاحظه را می‌توان همزمان با اجرای سیاست‌های ارزی و ممنوعیت خرید و فروش ارز در بازار ارز و صرافی‌ها"
سلام آقای کارشناس دلیلش اینی که شما گفتین نیست دلیلش اینه که مردم ایران مقصد سفرشون رو عوض کردن و تو این مدت چون خواستن ارز بیشتری بگیرن بیشتر هوایی به هند و مالزی رفتن!!
چند وقت دیگه بازم بر می گردن به مقام اول
البته با وجود هتل های بدون کیفیت گران قیمت در ایران و نبود دل خوشی های سفر و جریمه های سنگین پلیس جهت ماشین های پلاک تهران!!!!!!!!!!!
اکثر فک وفامیلهای من که دستشون به دهنشون می رسه دارن تو ترکیه وباکو خونه می خرن واسه روز مبادا!!!!!!!!!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.