آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۰

استراتژیست ارشد پیشین کاخ‌سفید:

انتخابات ۲۰۱۸، دومین رقابت انتخاباتی ترامپ است

استراتژیست ارشد پیشین کاخ‌سفید گفت که انتخابات ۲۰۱۸ آمریکا، به منزله انتخابات مجدد برای «دونالد ترامپ» محسوب می‌شود.

انتخابات ۲۰۱۸، دومین رقابت انتخاباتی ترامپ است

استراتژیست ارشد پیشین کاخ‌سفید گفت که انتخابات ۲۰۱۸ آمریکا، به منزله انتخابات مجدد برای «دونالد ترامپ» محسوب می‌شود.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری کنگره آمریکا، «استفان بنون» استراتژیست ارشد پیشین کاخ‌سفید گفت که «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا در انتخابات ۲۰۱۸، با چالشی جدید و جدی مواجه است.

بنون گفت شرایط در آمریکا به گونه‌ای است که پیروزی دموکرات‌ها در انتخابات ۲۰۱۸ و کسب اکثریت در سنا و مجلس نمایندگان، می‌تواند به استیضاح ترامپ منجر شود.

مشاور پیشین کاخ‌سفید افزود انتخابات ۲۰۱۸، به نوعی دور دوم انتخابات برای ترامپ است.

وی تاکید کرد هواداران ترامپ باید در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۱۸، مانند انتخابات ۲۰۱۶ حاضر شده و با رای دادن به جمهوری‌خواهان در واقع از ترامپ حمایت کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.