آخرین خبربرخورد ناجوانمردانه با ترانه علیدوستی در خاکسپاری حمید علیدوستی
1بازدید

جانشین تیام خیلی زود از آستین شفر درآمد

باقری خیلی زود خودش را نشان داد و در دومین مسابقه، تاثیرگذاری‌اش در خط حمله استقلال شروع شد. هر چند که وریا غفوری دو گل زد، ولی سهم روح‌الله باقری هم در نباختن استقلال کمتر از وریا نبود.

به گزارش تابناک ورزشی، باقری در این مسابقه همه کار کرد و بلای جان مدافعان ذوب‌آهن شده بود؛ به خصوص وحید محمدی‌زاده. شماره ده استقلال در این بازی یک پاس گل داد، حریف را ده نفره کرد و چند موقعیت خوب هم ساخت. که مهم‌ترین اش همان موقعیت نخست استقلال در این بازی بود که با واکنش رشید مظاهری گل نشد.

همه تاثیرگذاری‌های باقری مقابل ذوب‌آهن

اولین موقعیت استقلال روی پرش تماشایی روح‌الله باقری به دست آمد. جایی که باقری خودش را به سمت توپ پرتاب کرد تا رشید مظاهری با مهاری دیدنی مانع از گلزنی استقلال شود.

گل نخست استقلال هم روی هوش بالای باقری به ثمر رسید. روح‌الله باقری پاس هم‌تیمی‌اش را با ضربه‌ای به توپ از بین پای وحید محمدزاده رد می‌کند. سپس با تکل توپ را به وریا غفوری پاس می‌دهد و وریا هم کار سختی برای گل کردن این توپ نداشت.

تصویر بعدی، دریبل فوق‌العاده شماره ده استقلال است. در تصویر اول مشخص است که باقری با پشت پا به توپ ضربه می‌زند. سپس با دور زدن مدافع ذوب‌آهن از پشت این بازیکن فرار می‌کند و موقعیتی عالی می‌سازد.

هنوز کار باقری تمام نشد. شماره ده استقلال چند مرتبه پا عوض کرد تا بالاخره تعادل دفاع حریف به هم بخورد. محمدزاده روی زمین افتاد و راهی جز ارتکاب خطا نداشت. خطایی که جریمه‌اش برای مدافع ذوبی‌ها کارت قرمز بود و خیلی خوش شانس هم بود که چند سانتی‌متر جلوتر رخ نداد تا یک پنالتی هم به حریف تقدیم کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۷/۰۵/۱۲ ۱۱:۰۷

عکس هاش کو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.