آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

آمریکا بار دیگر کره شمالی را تحریم‌ کرد

تسنیم نوشت: وزارت خزانه‌داری آمریکا در ادامه سیاست‌های خود در اعمال یکجانبه و فرامرزی سرزمین‌های خود علیه دیگر کشورها، سه شرکت بین‌المللی و یک فرد را به اتهام نقض تحریم‌های اعمالی بر کره شمالی، در فهرست تحریم‌های خود قرار داد.

بنا بر اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا، شرکت چینی «دالیان مون استار اینترنشال لوجیستیک تریدینگ»، شرکت سنگاپوری وابسته به آن به نام «سینسمز»، شرکت روسی «پروفینت»‌ مدیرکل آن به نام «واسیلی الکساندروویچ کولاچانوف» که تبعه روسیه می‌باشد را در فهرست نهادهای و اشخاص تحت تحریم خود قرار داد.

آمریکا ادعا کرده است که این شرکت‌ها و فرد مورد تحریم در تسهیل فعالیت‌های کشتی‌رانی مرتبط با کره شمالی دست داشته‌اند و تحریم‌های ایالات متحده و سازمان ملل را نقض کرده‌اند.

براساس اعلام دفتر کنترل دارایی‌های خارجی وزارت خزانه‌داری آمریکا، هرگونه مایملک و منافع متعلق به این نهادهای و افراد که در اختیار یا کنترل اشخاص آمریکایی یا در ایالات متحده قرار دارند مسدود می‌شوند و افراد آمریکایی به صورت کلی از هرگونه تعامل با این شرکت‌ها و افراد منع می‌شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.