آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

ناطق‌نوري:ادعاي احزاب بخاطر ميز رياست است

عضو هيات رييسه مجلس شوراي اسلامي بحث چپ و راست را تنها يك بازي سياسي اعلام كرد.

به گزارش ايسنا، منطقه مازندران، احمد ناطق نوري در جلسه شوراي اداري شهرستان نور با بيان اينكه همه ما مديون مردم هستيم، گفت: تجربه 50 ساله من در سياست ثابت كرد كه ادعاي حزب‌هاي مختلف در كشور تنها به خاطر گرفتن پست و ميز رياست است.

وي تاكيد كرد: پست و مقام رياست جمهوري و وزارت آنقدر نمي‌ارزد كه انسان به خاطرش نظامي كه با خون‌هاي پاك شهدا به اينجا رسيده را زير سوال ببرد.

وي به حوادث انتخابات اخير اشاره كرد و افزود: حادثه روز عاشورا يكي ديگر از الطاف خفيه الهي براي ايران بود.

نماينده مردم نور و محمودآباد در مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه حوادث اخير بسياري از حقايق را براي مردم روشن كرد، اذعان كرد: اين تعداد فتنه‌گر با اساس اسلام مشكل داشته و از ابتدا نيز با انقلاب نبودند كه خوشبختانه نيات شومشان در روز عاشورا براي همگان بر ملا شد.

وي تصريح كرد: ملت ايران فرداي آن روز با حضور چشمگيرشان بار ديگر با آرمان‌هاي امام راحل و مقام معظم رهبري بيعت كردند تا به بدخواهان نظام بگويند كه اين فتنه تنها عشق مردم ايران را به نظام مقدس جمهوري اسلامي و ولايت فقيه بيشتر خواهد كرد.

ناطق‌نوري ادامه داد: عاشوراي امسال پايه‌هاي انقلاب و توان اعتقادي مردم را استوارتر و مستحكم‌تر كرده است.

وي به مديران دستگاه‌هاي اجرايي شهرستان نور گفت: اكنون همه ما بايد تلاش كنيم تا جامعه را در راستاي فرهنگ اسلامي و از بين بردن كاستي‌ها سوق دهيم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.