آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

طرح جدید نمایندگان مجلس برای کنکور

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از تدوین طرحی از سوی نمایندگان درباره کنکور خبر داد.

به گزارش تسنیم، جبار کوچکی‌نژاد نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگویی، از تدوین طرحی از سوی نمایندگان درباره کنکور خبر داد و گفت: در این طرح از سیستم آموزشی برخی کشورهای همچون فرانسه و آلمان الگو برداری شده است.

وی ادامه داد: در برخی از کشورهای جهان برای ورود به دانشگاه، سوابق و نمرات دانش آموزان بررسی می‌شود، اما اگر داوطلب برای ورود به یک دانشگاه بیش از سقف مجاز باشد، آزمون داخلی برگزار می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس تصریح کرد: در طرحی که جمعی از نمایندگان تدوین کردند، ذکر شده اگر متقاضی برای ورود به یک دانشگاه بیش از سقف مجاز باشد همان دانشگاه اقدام به برگزاری آزمون کند.

نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس اضافه کرد: در روزهای آینده امضاهای این طرح از نمایندگان جمع‌آوری و این طرح در اختیار هیئت‌رئیسه مجلس قرار داده می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.